tromaktiko: Φόνος αστυνομικών...

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Φόνος αστυνομικών...



Μα που ειναι τωρα ολοι αυτοι (μεσα , δημοσιογραφοι και βασικα κοινη γνωμη με αριστερες ρίζες) που κρεμούν τους αστυνομικους με την πρωτη ευκαιρια...
??
Που ειναι οι αριστεροι φασίστες/ υπερασπιστες του Γρηγοροπουλου ??
Αυτοι που ξεσηκωνουν την Αθήνα στο ποδι καθε χρονο για τον Αλέξη, που ενω ηταν 15 χρονων γυρνοβολουσε αδεσποτος, και σιγουρα οχι αθωα εν μεσω επεισοδίων ??
Γιατι αυτοι οι αιρστεροι φασιστες εξαφανιζονται καθε φορα που σκοτωνεται αστυνομικος, αλλα δεν θεσπιζουν μια μερα τιμης για αυτους τους δυο χθες , τους αλλους δυο προχθες , τους αλλους δυο αντιπροχθες που χανονται επειδη πυροβολουνται ??
Και πυροβολουνται οταν αντικειμενικα ασκουν τα καθηκοντα τους....οχι οταν οπως ο Αλέξης υποπτα και οχι αθωα ειναι εντος επεισοδιων......
Γιατι να μην ριχνει πρωτα ο αστυνομικός, οπως γινεται σε καθε σοβαρο κρατος απο ΗΠΑ εως Γερμανία, οταν διαπιστωσει εγλημα παρα να περιμενει να την φαει για να ριξει προκειμενου η αριστερη κοινωνια και οι δημοσιογραφοι τον καταδικασουν ??
Δημοσιογραφοι εχετε και εσεις πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης στην προστασια της αστυνομιας και συνεπως του δικου σας του εαυτου....προστατεψτε την αστυνομια για να σας προστατεψει και αυτη.....Αφηστε τα κροκοδείλια δακρυα που ριχνετε καθε φορα εκ των υστερων......σας σιχαθηκαμε πια !!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο για τους αριστερους υπερασπιστες του Αλέξη.....
ειστε οι μεγαλυτεροι υποκριτες και φασιστες που εχει γνωρισει ποτε αυτην η χωρα !!!!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!