tromaktiko: Απάντηση στο: "Μετά φταίει το ΠΑΣΟΚ"

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Απάντηση στο: "Μετά φταίει το ΠΑΣΟΚ"



Αφορά την ανάρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_1097.html
Έλα φίλε μου πες την αλήθεια μας κάνεις πλάκα ε?
Δεν μπορεί να είσαι τόσο αφελής ή τόσο βαμμένος πρασινοφρουρός...
, ΠΡΕΠΕΙ να μας κανείς πλάκα για να δίνεις συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ.
Κανείς νοήμον άνθρωπος δεν υποστηρίζει οτι η ΝΔ δεν έχει το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί, αφού και αυτοί αντί να κοιτάξουν να διορθώσουν την κατάσταση έφαγαν απ όπου μπορούσαν και μετά «πήδηξαν από την βάρκα»
ΑΛΛΑ , ΔΕΝ έβαλε η ΝΔ απο το ‘81 εκατοντάδες χιλιάδων πράσινους δημόσιους υπαλλήλους στο δημόσιο καταστρέφοντας κυριολεκτικά το δημόσιο.
Απο τοτε δανειζόμαστε σαν τρελοί για να τους πληρώνουμε.
ΔΕΝ ανήγαγε το φακελάκι τη ρεμούλα και την ρουσφετολογία σε τρόπο ζωής, καθώς για να κάνεις μια δουλειά αν δεν ήσουν στην κλαδική του ΠΑΣΟΚ η δεν είχες φακελάκι ούτε απ έξω από τις δημόσιες υπηρεσίες δεν πέρναγες.
Ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρεου όταν τον ενημερώσανε για υπουργό του ότι χρηματίζεται είπε «έλα μωρέ πως κάνετε έτσι? Ένα δωράκι πήρε»
Ποιος δεν θυμάται τα φορτηγά στην ροζ βίλα που αδειάζανε τις κούτες pampers γεμάτες με χιλιάρικα απο τις μιζες?
Στο σχολείο του ΠΑΣΟΚ δεν μάθαμε τίποτα για την ιστορία μας αλλά μονο για το πολυτεχνείο (που δεν μειώνω την αξία του ΑΛΛΑ δεν υπήρξε στη χωρα αυτή μονο αυτό) και τραγούδια όπως ο «δρόμος έχει τη δική του ιστορία» σοσιαλιστικές αρλούμπες που μας βάζανε με το ζόρι να τραγουδάμε για να μας γαλουχήσουν όλους ανιστόρητους και αμαθείς στην νέα γενιά πρασινοφρουρών, η εισαι μικρός και δεν τα θυμάσαι αυτά?
ΔΕΝ προέτρεπε τον κόσμο «επενδύστε στο χρηματιστήριο» όπως έκανε ο Σημίτης δυο βδομάδες πριν το κραχ.
ΔΕΝ έκανε η ΝΔ το σκάνδαλο της SIEMENS.
ΔΕΝ έταξε η ΝΔ «λεφτά υπάρχουν» ίσα ίσα να βγει ενώ ήξερε οτι δεν υπάρχει μια και όπως μας αποκάλυψε και το ΔΝΤ προχθές ότι ακόμα και ΠΡΙΝ τις εκλογές ο Γιωργακης είχε συζητήσει τους όρους του δανείου.
ΔΕΝ υπέγραψε η ΝΔ ΠΛΗΡΕΊ εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων της πατρίδας μας για να πάρει ένα δάνειο το οποίο ξέρει ότι δεν θα μας γλιτώσει από την χρεοκοπία μονο και μονο να μας πάρουν σε λίγο τα παντά για ενα κομμάτι ψωμί.
Το ΠΑΣΟΚ λέξεις όπως πατριωτισμός τις έκαναν ταμπού για να μπορέσουν τα λαμόγια σου να πουλήσουν τα πάντα.
Φίλε μου αν αρχίζει κάποιος να αναφέρει τα ΤΕΡΆΣΤΙΑ σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ
ΟΥΤΕ είκοσι σελίδες δεν φτάνουν , τι να πρωτοθυμηθώ?
Βγάλε επιτέλους τα πράσινα μπλε κόκκινα κίτρινα ροζ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο χρώμα γυαλιά φοράς και δες την καθαρή αλήθεια.
Αυτοί οι άνθρωποι, όλοι τους μεθοδευμένα, σκόπιμα, και συστηματικά κατέστρεψαν την πατρίδα μας, σου πετάνε και ένα ξεροκόμματο και εσύ τους γλείφεις τα πόδια σαν καλό σκυλάκι – παπαγαλάκι.
Άνοιξε τα μάτια σου ακόμα και τώρα την ύστατη στιγμή και αγάπησε λίγο την πατρίδα σου ο ήλιος που ανατέλλει είναι για όλους μας κίτρινος και όχι πράσινος,
Ένας απλός φιλήσυχος και σκεπτόμενος οικογενειάρχη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!