tromaktiko: «Θα κάνω λιποαναρρόφηση»

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Θα κάνω λιποαναρρόφηση»



Οι πρωταγωνίστριες του ριάλιτι, είναι ίσως οι μοναδικές γυναίκες στην Ελλάδα που καταναλώνουν ακριβά προϊόντα και το δείχνουν , εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Αντιθέτως με τους εμπόρους, που εύχονται να βρουν μιμητές , τα σχόλια στο Τύπο, συχνά, ήταν επικριτικά, κυρίως όμως για το λάιφ στάιλ της νοικοκυράς που διαφέρει αρκετά από αυτό της μέσης ελληνίδας.



Η Χριστίνα Παπά, έτσι κι αλλιώς , δεν είναι μια μέση ελληνίδα και πολύ περισσότερο μια παραδοσιακή νοικοκυρά.

Τι σου προσφέρει το πρόγραμμα The Real Housewives Of Athens;

«Kάνω μια δουλειά σε μια δύσκολη εποχή και βγάζω και τις υπόλοιπες δουλειές μου προς τα έξω».

Πως αντιλαμβάνεσαι την κριτική που σας έχει ασκηθεί ότι δηλαδή απέχετε από τις κλασικές νοικοκυρές;

«Στην αρχή με επηρέασε. Μετά κατάλαβα ότι μας έκριναν άσχετοι άνθρωποι. Τώρα δεν με αγγίζουν. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι οι εποχές αλλάζουν και φεύγουμε από την κλασική έννοια της νοικοκυράς που ήταν η γιαγιά μου».

Ήσουν πολύ εκνευρισμένη όταν είπες πως «τα χρήματά μου δεν τα έχω κλέψει από κανέναν» απαντώντας σε σχόλια για την οικονομική σου κατάσταση;

«Το εννοούσα γιατί έχω παλέψει για να τα κερδίσω. Δούλεψα και έχω ένα ωραίο σπίτι. Ποιο είναι το πρόβλημα αυτού που με κρίνει λοιπόν;».

Κι άλλοι δουλεύουν σκληρά και πιο πολλές ώρες, αλλά δεν έχουν κερδίσει τόσα πολλά...

«Δεν έχω και κάποιο ιδιαίτερο σπίτι. Είναι 145 τετραγωνικά και νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν ένα σπίτι τόσων τετραγωνικών. Επίσης οι απολαβές από τις δουλειές είναι διαφορετικές. Δούλευα πέντε χρόνια στην Ιταλία είχα μια συμβολαιάρα που μου έδωσε πολλά χρήματα. Τι πρέπει να γίνει τώρα να μου κόψουν το κεφάλι;»

Αγοράζεις όμως πράγματα, όπως φαίνεται στο show, τα οποία είναι επίδειξη χλιδής για κάποιες γυναίκες τώρα που διανύουμε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.

«Δικά μου είναι τα λεφτά και δεν μου αρέσει να απολογούμαι. Ξυπνάω και τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα κερδίσω. Από την άλλη δεν ζω και πολύ άνετα. Δεν αγοράζω τα πάντα. Έχω μειώσει τα έξοδά μου. Ας πούμε είχα τρέλα με τις κρέμες και τα ακριβά ρούχα και τώρα τα έχω κόψει».

Πώς ορίζεις την ιδανική ομορφιά;

«Να έχει κάποιος λάμψη, ωραίο χαμόγελο, περιποιημένα νύχια και χέρια, να είναι όμορφος και καθαρός».

Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη;

«Όχι ιδιαίτερα. Ειδικά το σώμα μου τελευταία δεν το κοιτάζω γιατί θέλω να το φτιάξω».

Ένα αντικείμενο που θεωρείς όμορφο;

«Το τσιμπιδάκι των φρυδιών μου και την οδοντόβουρτσα μου».

Ένας όμορφος τόπος;

«Οι παραλίες του Πηλίου και της Μυκόνου».

Από ποια ηλικία μια γυναίκα πρέπει να αρχίσει να φροντίζει την εμφάνισή της;

«Μια γυναίκα πρέπει από μικρή ηλικία να ασχολείται σιγά σιγά με την εμφάνιση της. Μετά τα 35, από πείρα σας το λέω, θέλει αγώνα γιατί μετά από αυτή την ηλικία αρχίζουν οι αλλαγές».

Η ενασχόληση με την εμφάνιση σου είναι full time job;

«Για μένα όχι. Ξεκίνησα την κολύμβηση στα πέντε και σταμάτησα στα δεκαπέντε. Σήμερα, όμως, βλέπω αλλαγές στο σώμα μου και με πιάνει κατάθλιψη, αλλά δεν κάνω τίποτα γι' αυτό. Φροντίζω μόνο το πρόσωπό μου. Eίμαι λαίμαργη, τρώω πολύ και δεν τα πάω καλά ούτε με την γυμναστική ούτε με την διατροφή».

Τι μεθόδους ιατρικής έχεις χρησιμοποιήσει για την ομορφιά σου;

«Έχω κάνει ενέσιμες βιταμίνες στο πρόσωπο, θερμάζ στο Ζήση Μπουκουβάλα, μια πολύ καλή μέθοδος και επειδή δεν μπορώ να κάνω δίαιτα θα κάνω λιποαναρρόφηση».

Σε παρότρυνε κάποιος για να τα κάνεις; Πως πήρες την απόφαση;

«Δε με παρότρυνε κανείς, ο ίδιος μου ο εαυτός. Αν μου επιβάλλουν να κάνω κάτι θα πράξω το αντίθετο».

Ποιος είναι ο ιδανικός άνδρας για εσένα;

«Αυτός που είναι ευγενικός, έξυπνος, χαρισματικός και με χιούμορ».

Το χρήμα πουδράρει τις ατέλειες ενός άνδρα;

«Το χρήμα δεν καλύπτει τίποτα. Υπάρχουν πλούσιοι και άγαρμποι. Μπορεί όμως να έχει λεφτά κάποιος και να ντύνεται όμορφα. Κάποια στιγμή όμως θα φανεί η ασχήμια του».

Είναι πραγματίστριες όσες δίνουν σημασία στο σημείο ενός άνδρα όπου βρίσκεται το πορτοφόλι του;

«Είναι, αλλά εγώ συμβουλεύω τον γιο μου να προσέχει. Κλείνει τα 26 και του λέω να βρει γυναίκα που να τον αγαπήσει για την καρδιά του και όχι για το πορτοφόλι του. Υπάρχουν γυναίκες που αγαπούν το πορτοφόλι ενός άνδρα. Ερωτεύονται μέσω του χρήματος».

Λίγα λόγια για την ίδια:

Η 41 ετών Χριστίνα Παπά γεννήθηκε στο Βόλο αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και σπούδασε στη Δραματική Σχολή της Ευγενίας Χατζίκου. Εχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και με τη Linda Cressel στη Νέα Υόρκη. Η χρυσή της εποχή ήταν η δεκαετία του '90 στο πλευρό του Πάνου Μιχαλόπουλου («Blockbuster» κτλ). Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στο σήριαλ «Αγγελος κατά λάθος» (Ant1) ενώ έπαιξε και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Η δεύτερη... χρυσή της εποχή γράφτηκε στην Ιταλία όπου συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Incantesimo, «Tisana Boom Boom» και «Sotto Casa». Στα 16 της έκανε τον γιο της Δημήτρη. Υπήρξε παντρεμένη με τον ιταλό μπασκετμπολίστα Κλαούντιο Κολντεμπέλα.
http://realbeauty.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!