tromaktiko: Έκλεισε δύο «πληγές» η ΑΕΚ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Έκλεισε δύο «πληγές» η ΑΕΚ



Στην ΑΕΚ κατάφεραν μέσω διακανονισμών να παγώσουν οφειλές 1,5 εκατ. ευρώ προς νυν και πρώην παίκτες αλλά και προς προμηθευτές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Ένωση ήταν η περίπτωση του Χουανφράν, με τον οποίο τελικά επιτεύχθηκε συμφωνία, όπως και με τον Μαντούκα.

Το μεγαλύτερο αγκάθι από αυτά που είχε να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ ήταν ο Ισπανός άσος, στον οποίο η ομάδα οφείλει 500.000 ευρώ, ένα ποσό που θα έπρεπε να είχε καταβληθεί εδώ και καιρό. Για τον λόγο αυτό ο Χουανφράν ήταν έτοιμος να προσφύγει στα αρμόδια όργανα. Τελικά χθες το μεσημέρι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με 250.000 να καταβάλλονται άμεσα και τα υπόλοιπα τον Ιούνιο.

Την είδηση της συμφωνίας γνωστοποίησε μέσω της Εξέδρας και ο ατζέντης του Χουανφράν, Αρτούρο Κανάλες. «Είναι αλήθεια ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Μόλις με ενημέρωσε γι αυτό ο δικηγόρος που ανέλαβε τις συζητήσεις με την ΑΕΚ. Ο παίκτης θα εισπράξει άμεσα τα μισά από τα χρήματα που του οφείλονται και τα υπόλοιπα δέχτηκε να τα πάρει τον προσεχή Ιούνιο». Όσον αφορά τον λόγο που ο Χουανφράν δέχτηκε τον διακανονισμό, ο Κανάλες τόνισε: «Δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα. Σέβεται την ΑΕΚ».

Το δεύτερο μεγάλο αγκάθι ήταν ο Γκουστάβο Μαντούκα. Στον Βραζιλιάνο η Ένωση χρωστάει 200.000 ευρώ από τον περασμένο Ιανουάριο και ο ίδιος αποφάσισε να δεχτεί τον ίδιο διακανονισμό με τον Χουανφράν (τα μισά τώρα και τα άλλα μισά τον Ιούνιο). Ο ίδιος ανέφερε στην Εξέδρα: «Είναι αλήθεια ότι συμφώνησα να πληρωθώ τα μισά χρήματα τώρα και τα άλλα μισά το καλοκαίρι. Μπορούσα να κάνω αλλιώς; Η ΑΕΚ για εμένα δεν είναι απλώς μία από τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Δέθηκα με τον κόσμο της. Την αγάπησα και με αγάπησε».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!