tromaktiko: Σχετικά με το ζητάμε αξιοκρατία ΑΣΕΠ στο δημ. Αθηναίων

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Σχετικά με το ζητάμε αξιοκρατία ΑΣΕΠ στο δημ. Αθηναίων




Ο φίλος μας μας λεει να φύγουν οι κοπριτες και τα βύσματα απο τον δήμο Αθηναίων,
εννοεί αυτούς που επι σερα 8 ετων τον ξεβρομίζουν με 850....
μας λεει οτι επιτελους μπηκε ενας μορφωμένος δήμαρχος.λες και ο γιατρος κακλαμανης δεν ειναι μορφωμενος.θελει ασεπ.λες και δεν γνωριζουμε πως γινοντε οι φωτογραφικες προσληψεις στον ασεπ.π.χ.θελω να προσλαβω 200 υπαλληλους που να ειναι μεταναστες νομιμοι,να ειναι πολυτεκνοι,και να ειναι κατοικοι αθηνας.ποιους λες να παρουν λοιπον?εμενα με 2 παιδια, απο την αμαλιαδα και ανεργο?οχι βεβαια αυτους που θελουν(και δεν εχω τιποτα με τους μεταναστες, παραδειγμα εφερα).αυτους τους κοπριτες οπως τους λες που σε ξεβρωμιζουν,θα τους δωσει καποια μορια για τυχον προσληψη στον ΑΣΕΠ?βλεπεις πως ειναι η Αθήνα σημερα?μες την βρωμα,αφου δεν δουλευουν τωρα οι κοπριτες,αγωνιζωντε για το μελλον τους,αλλα πως θα βολευτουν και τα πρασινα παιδια,ετσι φιλε?

Αναγνώστης

---------------------


Σχετικα με την δημοσιευση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_2639.html καλα τα λεει ο ανθρωπος.
εχουμε ολους τους βυσματιες ντορας κ του νικητα κ δεν αφηνουν τους νομιμως διορισμενους ανθρωπους να πανε να δουλεψουν κ να λειτουργησει ο δημος. αυτοι οι προσκυνημενοι δουλοπρεπεις εχουν ηδη δημιουργησει σχεσεις υποτελειας με τους πολιτικους. οταν διοριζοντουσαν ηξεραν για ποσο διαστημα θα κρατουσε αυτο. αλλα τοτε σιγουρα λεγανε ελα μωρε μια δυο τρεις στο τελος θα με κανουν μονιμο.
κατι ακομα αν αυτοι ξαναπροσβληθουν θα γινουν αοριστου κ θα πρεπει να διοριστουν στο δημοσιο κ μετα να πληρωνονταικανονικα μισθους κ επιδομτα.
τερμα πιαστους συνδικαλιστες των κομπρεμι κ του βολεματος. ο καμινης αν θελει να ειναι σοβαρος πρεπει να μπει με εισαγγελεα και με ματ στο δημαρχιο. δεν καταλαβα δηλαδη οι μεταναστες στην νομικη καναν κατι διαφορετικο? οχι και αυτοι απλα ζητουσαν ααπο εναν κρατικο λειτουργο να παρανομησει. τερμα στον τραμπουκισμο των βολεμενων. καταλαβαινω οτι ισως αυτα που λεω να μην ειναι ακουγονται ωραια αλλα δεν ειμαστε ολοι ζωα σε αυτοι την χωρα

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!