tromaktiko: «Ποτέ δεν ήθελα κανένα από αυτά τα παιδιά…»

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

«Ποτέ δεν ήθελα κανένα από αυτά τα παιδιά…»



«Ποτέ δεν ήθελα κανένα από αυτά τα παιδιά…»
Η 41χρονη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, τον Αύγουστο του 2008...
ένιωθε «απαίσια», «χοντρή», «αηδιαστική» και «δεν είχε καμία διάθεση να γράψει κάποιο τραγούδι…» «Τότε δεν είχα σκοπό να κάνω κάποια περιοδεία. Ένιωθα
απαίσια και χοντρή και δεν είχα καμία έμπνευση. Είναι άσχημο. Η μπάντα μου βασιζόταν σε μένα για να βγάλουμε κάποιο τραγούδι, κάποιο δίσκο, αλλά εγώ δεν μπορούσα να «κατεβάσω» τίποτα… τότε έριξα την ιδέα να κάνουμε μια περιοδεία», λέει η τραγουδίστρια και παρέχεται επίσης πως ακόμα και όταν ανέβηκε στη σκηνή ένιωθε άσχημα.
«Δεν είχαμε κανένα νέο τραγούδι και τραγουδώντας τα παλιά τραγούδια για παλιές σχέση που είχα, βλέποντας από κάτω τα παιδιά μου, μου ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Ήταν σουρεαλιστικό. Ποτέ δεν ήθελα κανένα από αυτά τα παιδιά, βλέποντας τους σήμερα όμως λέω πως χαίρομαι που τους έχω. Θα γινόμουν και πάλι χοντρή και αηδιαστική για να έχω μια ντουζίνα παιδιά και δεν θα το μετάνιωνα.
Είναι αλήθεια πως όταν μένεις έγκυος, το σώμα σου αλλάζει.. δεν είμαστε όλες σαν την Victoria Beckham, που φαίνεται πως απλώς έχει φάει λίγο παραπάνω..»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!