Φανταστικός νέος τρόπος για να φτιάξετε το κουνουπίδι - συνοδεύει τέλεια ψάρια, κρέατα και πουλερικά.
Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε το κουνουπίδι και το...
Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε το κουνουπίδι και το...
βράζουμε για 4΄-5΄ να μαλακώσει λίγο. Το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μπουκιές. Το αλατοπιπερώνουμε. Με πιρούνι χτυπάμε το αυγό με το νερό.
2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι. Βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια του κουνουπιδιού στη φρυγανιά, να καλυφθούν καλά. Έπειτα τα βουτάμε στο αυγό και ξανά στη φρυγανιά (εάν χρησιμοποιήσουμε τυρί, το ανακατεύουμε με τη φρυγανιά). Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, να ροδίσουν γύρω γύρω. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.
μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 10 λεπτά
2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι. Βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια του κουνουπιδιού στη φρυγανιά, να καλυφθούν καλά. Έπειτα τα βουτάμε στο αυγό και ξανά στη φρυγανιά (εάν χρησιμοποιήσουμε τυρί, το ανακατεύουμε με τη φρυγανιά). Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, να ροδίσουν γύρω γύρω. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.
μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 10 λεπτά
argiro.gr