tromaktiko: Διαρκής η μάχη κατά του εγκλήματος, δήλωσε ο επικεφαλής της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, υποστράτηγος Μανώλης Παραβολιδάκης

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Διαρκής η μάχη κατά του εγκλήματος, δήλωσε ο επικεφαλής της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, υποστράτηγος Μανώλης Παραβολιδάκης



Για διαρκή μάχη κατά του εγκλήματος, έκανε λόγο σήμερα ο νέος γενικός αστυνομικός διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης... υποστράτηγος Μανώλης Παραβολιδάκης, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες των προτεραιοτήτων του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα Χανιά.

" Σε καμιά περίπτωση δεν θα ανεχτούμε συμπεριφορές ανομίας, αυθαιρεσίας και βίας από όπου και αν προέρχονται. Η νομιμότητα είναι μονόδρομος. Κεντρικός στόχος της δράσης μας είναι η ασφάλεια του πολίτη προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι απαιτήσεις των πολιτών είναι και ο δικός μας στόχος," δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παραβολιδάκης.

Ο νέος επικεφαλής της ΕΛΑΣ στην Περιφέρεια Κρήτης, κάλεσε τους πολίτες να είναι δίπλα στην αστυνομία, χαρακτήρισε την συνεργασία μαζί τους αυτονόητη και επεσήμανε ότι η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας είναι μια από τις βασικές του προτεραιότητες.

" Καλούμαστε να εγγυηθούμε την ουσιαστική αστυνόμευση στην Κρήτη και αυτό προϋποθέτει συγκεκριμένα βήματα. στοχευμένες επιλογές και σημαντική δουλειά", τόνισε.

Αναγνώρισε, ωστόσο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του εκφράζοντας την πεποίθηση, ότι μέσα από την αναδιάρθρωση, τη σωστή ανακατανομή μέσων και προσωπικού, μπορούν να ξεπεραστούν πολλά από αυτά.

" Αν χρειαστεί να επαναπροσδιορίσομε στόχους, να επανεξετάσομε σχεδιασμούς, θα το κάνουμε, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα," τόνισε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!