tromaktiko: Καλώς ήρθατε στην ΚΟΛΑΣΗ!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Καλώς ήρθατε στην ΚΟΛΑΣΗ!



Το sold οut για το παιχνίδι της Τρίτης έγινε, και πλέον θέμα χρόνου είναι και το αντίστοιχο της Πέμπτης.
Άνδρες έτοιμοι για όλα! Και όπου άνδρες, βάλτε τους παίκτες και το τιμ του Αυτοκράτορα αλλά και τους οπαδούς του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου!
Το sold out στα εισιτήρια για τον αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα έγινε! Τα «μαγικά χαρτάκια» για τον τρίτο αγώνα με τους Ισπανούς έκαναν φτερά και πλέον στα εκδοτήρια του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι.

Στον αντίποδα, εισιτήρια υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για τον τέταρτο αγώνα με τους Ισπανούς την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και αυτά είναι τα ακριβά και είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν. Έτσι λοιπόν, στα εκδοτήρια υπάρχουν μόνο τα ακριβά όπως προείπαμε, τα οποία τιμώνται με το ποσό των 30 ευρώ. 

Μια ΓΡΟΘΙΑ!

Ο κόσμος πλέον έκανε το καθήκον του για μία ακόμη φορά. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η αρμάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να κάνει κι αυτή το καθήκον της μία ακόμη φορά με τη σειρά της και να στείλει στα ουράνια τους οπαδούς του «τριφυλλιού» και τον εαυτό της στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.

Άλλωστε, τι καλύτερο από μια μεγαλειώδη πρόκριση μέσα στο σπίτι της ομάδας; Το ενδεδειγμένο θα ήταν ο πρωταθλητής να πάει κατευθείαν στη Βαρκελώνη για να σηκώσει το 6ο τρόπαιο μέσα στην έδρα τους και χωρίς αυτούς!

Κανένας δεν θα πρέπει να πέσει στην παγίδα του ισπανικού Τύπου, ο οποίος με σημερινές αναφορές του μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό αλλά και για την πατρίδα μας. Ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα όπως μόνον αυτός μπορεί και ξέρει. Το sold out έγινε και τα πάντα θα αποδειχθούν μέσα στο παρκέ.

Εκτός αυτού, ο κόσμος της ομάδας έχει πάρει ήδη την πρόκριση!

http://www.leoforos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!