tromaktiko: Γκολ και βαθμοί

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Γκολ και βαθμοί



Να συνεχίσει ότι άρχισε στη Θεσσαλονίκη θέλει απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κέρκυρα (19:00, NS1).



Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει τη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα προκειμένου να συνδυάσει το τερπνόν (σ.σ βαθμοί) μετά του ωφελίμου (σ.σ ψυχολογία).

Θέλουν τον κόσμο

Απόψε το «Τριφύλλι» επιστρέφει στο ΟΑΚΑ σε ματς πρωταθλήματος και ο κόσμος θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να είναι στο πλάι της ομάδας.

Ο καλός καιρός αλλά και η αξιόμαχη εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή είναι το δίπτυχο στοιχείων για τους οπαδούς του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Κίνητρα υπάρχουν πολλά

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές το γεγονός πως υπάρχουν κίνητρα για το σημερινό ματς.

Πρωτίστως η νίκη, δευτερευόντως μία καλή εμφάνιση με τη συνοδεία πολλών γκολ και τρίτον απόδειξη για μία ακόμη φορά πως ο Παναθηναϊκός θα είναι αφεντικό των φετινών πλέι οφ και το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν χαθεί επ ουδενί.

Με συνταγή Θεσσαλονίκης

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Φερέιρα θα παρατάξει για μία ακόμη φορά την ομάδα του με 4-4-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, ενώ η αμυντική διάταξη θα απαρτίζεται από τους Ιωαννίδη, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Βύντρα. Στα χαφ θα είναι οι Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο και στα άκρα ο Λέτο και ο Κατσουράνης. Το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Πετρόπουλο και Σισέ.

Φοβισμένη και… μισή στο ΟΑΚΑ

Η Κέρκυρα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στο ΟΑΚΑ κάτι που δυσκολεύει την αποστολή της. Ο Μπάντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε επτά συνολικά παίκτες.

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!