tromaktiko: Απάντηση στην καταγγελία για τα ΚΤΕΛ Λάρισας

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Απάντηση στην καταγγελία για τα ΚΤΕΛ Λάρισας



Αφορα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_4153.html.
Κυρια ανωνυμη και αγανακτισμενη αναγνώστρια προς τι η αγανακτηση σας? Καθοτι ειμαστε συντοπιτισσες γνωριζω πως λειτουργουσαν μεχρι πρότινος τα Κτελ Λάρισας.
Η καρτα πελατη που σας ζητησαν για να κανετε κρατηση εισιτήριου ειναι υποθεση ενος λεπτου! Θα μπορουσατε οταν πηγατε να βγαλετε το εισιτήριο σας να εκδώσετε και την καρτα και να κανετε κρατηση για τα επομενα ταξιδια σας χωρις να ανησυχείτε για το αν θα βρειτε θεση, ειδικά εφοσον μενετε εκτος Λάρισας. Φανταζομαι πως ο λογος υπαρξης της καρτας αυτης ειναι να μη γινονται άσκοπες κρατησεις απο ατομα που τελικα δεν ταξιδευουν και ετσι να υπαρχει πληρότητα των δρομολογιων. Με το προηγουμενο σύστημα μπορουσε να κανει κρατηση οποιοσδηποτε και να ακυρώσει το ταξιδι, στερώντας τη θεση απο καποιον που πραγματικα χρειαζοταν να ταξιδεψει αμεσα! Θα προτιμούσατε να ιχσυε ακομη αυτο και να μην μπορουσατε να ταξιδεψετε επειδη 30 ατομα ειχαν κανει κρατηση, απο τα οποια τελικα ταξιδεψαν τα 20?? Με την καρτα, αν καποιος εχει κανει κρατηση και ακυρωσει το ταξιδι του, μετα ην 3η φορα η καρτα παυει να ισχυει. Επισης, συμφερει αυτους που ταξιδεύουν συχνα καθως μαζεύοντας καποιους ποντους απο τα εισιτήρια που εκδιδουν, εχουν το δικαιωμα κα τους χρησιμοποιησουν κανοντας καποιο ταξιδι δωρεαν.
Μην αγανακτειτε λοιπον επειδη δε γνωριζατε οτι το συστημα αλλαξε επιτελους....Μπορει να μην ειμαστε Αθηνα ή Θεσσαλονικη, αλλα λιγος εκσυγχρονισμος δε θα μας βλαψει!!!



ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!