tromaktiko: Μένει μέχρι να… φύγει ο Χιμένεθ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Μένει μέχρι να… φύγει ο Χιμένεθ



Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και οι πιθανότητες να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι να είναι μοιρασμένες.

Σύμφωνα με το «Goal News» ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάζεται δυσαρεστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και μάλιστα νιώθει έτσι από το πρώτο δίμηνο που βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς θεωρεί ότι του παρουσιάστηκαν διαφορετικά τα πράγματα από ότι είναι.

Η κατάσταση που παρουσιάστηκε στον Μανόλο Χιμένεθ έκανε λόγο για μια ομάδα που μπορεί να βρισκόταν πίσω στην βαθμολογία αλλά είχε τις οικονομικές και αγωνιστικές δυνατότητες για να γίνει ανταγωνιστική.

Ωστόσο στην πράξη διαπίστωσε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα καθώς η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει επενδύσεις, αλλά οφείλει να κάνει περικοπές.

Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο αρνητικά τα συναισθήματα του ισπανού. Είναι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του κόσμου, αλλά και του Αδαμίδη για του οποίου τη δουλειά λέει τα καλύτερα. Ακόμη είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο των εγκαταστάσεων στα Σπάτα.

Εκτός όμως από τα οικονομικά δεδομένα που προβληματίζουν τον Χιμένεθ υπάρχει και το ζήτημα του έμψυχου υλικού τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και της ακαδημίας, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ χαμηλότερο από αυτά που περίμενε να βρει ο ισπανός.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι πιθανότητες να μείνει ο Χιμένεθ είναι μοιρασμένες και ότι για να εξαντλήσει το συμβόλαιο του θα πρέπει να λάβει κάποιες εγγυήσεις που θα κάνουν την δουλειά του ευκολότερη και θα του δώσουν ελπίδα για το μέλλον.

Πάντως στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, καθώς θεωρούν ότι μπορούν να βρουν κάποιον άλλο ικανό προπονητή με περγαμηνές που θα αναλάβει να τρέξει το σχέδιο της νέας ομάδας.
http://www.gazzetta.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!