Από το: http://xs-recipes.com
Υλικά:
140γρ βούτυρο
140γρ άχνη ζάχαρη
2 κρόκους αυγών
255γρ αλεύρι σελφραισινγκ
30γρ κακάο. σκόνη
30 τετραγωνάκια σοκολάτας(γάλακτος, λευκή ή απλή)
Προετοιμασία:
Λαδώνουμε ένα μεγάλοταψί. Χτυπήστε σε μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί μέχρι να ενωθούν. Προσθέτουμετους κρόκους ένα-ένα μέχρι να ενωθούν με τα υπόλοιπα υλικά. Κοσκινίζουμε τοαλεύρι και το κακάο και τα προσθέτουμε στο μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμενα δημιουργηθεί μία απαλή ζύμη και την αφαιρούμε σε καθαρή επιφάνεια. Ζυμώνουμεελαφρά την ζύμη και την κλείνουμε σε πλαστική μεμβράνη. Την τοποθετούμε στοψυγείο για 20-30 λεπτά για να σφίξει και να πλάθετε πιο εύκολα. Προθερμάνετε τοφούρνο στους 190ºC.
Σε μια ελαφρώς αλευρωμένηεπιφάνεια ανοίγουμε το ένα τρίτο περίπου της ζύμης σε φύλο. Για το κόψιμο τονμπισκότων θα χρειαστείτε δύο στρογγυλές φόρμες η μία ελαφρώς μεγαλύτερη από τηνάλλη. Κόψτε περίπου από το πρώτο φύλλο περίπου 30 κύκλους ένα για κάθεμπισκότο. Απλώστε τα πάνω στο ταψί το ένα δίπλα στο άλλο και στο κέντρο κάθε κύκλου τοποθετήστε ένα τετραγωνάκι σοκολάτας.
Ανοίγουμε την υπόλοιπηζύμη σε φύλλο και χρησιμοποιώντας την μεγαλύτερη φόρμα κόβουμε άλλους 30κύκλους. Τοποθετούμε τον κάθε κύκλο πάνω από την σοκολάτα και πιέζουμε καλά τιςάκριες να ενωθούν και να κρατήσουν μέσα την σοκολάτα όσο θα ψήνονται ταμπισκότα.
Ψήστε τα μπισκότα στονπροθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
Σερβίρετε τα μπισκότα,είτε ζεστά ή κρύα με λίγο γάλα και τα παιδιά σας θα τα λατρεύσουν. Απολαύστε!