tromaktiko: Σχόλιο για Πλαίσιο ΑΕΤΑΒΕ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Σχόλιο για Πλαίσιο ΑΕΤΑΒΕ



Εργαζομουν στον ομιλο Πλαισο αεταβε και συγκεκριμενα στο τομεα "κουζίνες-ντουλάπες" ως πωλητης για 2 χρονια 2007-2009...
, απο οπου και ζήτησα να με απολυσουν για να παρω αποζημιωση και να παρω ταμειο και το δεχτηκαν.
Εχω να πω πως οσο εργαζομουν η εταιρια αυτη ηταν τυπικοτατη και στις πληρωμές της και στις παροχές της, και μαλιστα εδινε και επιπλεον "δωρα" αν η παραγωγικότητα του υπαλληλου ηταν καλή. Διοργάνωνε σεμιναρια για συνεχη επιμόρφωση, ήμερες οικογένειας με φαγητο, ποτο, και κλοουν για την διασκεδαση των παιδιων, καθώς και πολυ συχνα εβγαζε τους εργαζόμενους για φαγητο η ποτο με σκοπο τη συσφιξη των σχεσεων. Γενικά ηταν για μενα μια εταιρια προτυπο για το πως θα επρεπε να ειναι όλες οι επιχειρήσεις. Αυτά ολα συνεβαιναν οταν ημουν εγω εκει και οταν ηταν ακομα εκει ο προηγούμενος γενικός διευθυντής. Εκτοτε δεν μπορω να σας πω τι συμβαινει αλλα διαρκώς μαθαινω οτι υπαρχουν διαφορα προβληματα.
Σε καμία περιπτωση δεν τους υποστηριζω στην σταση πληρωμων που εχουν ασκησει στους εργαζόμενους, και μαλιστα θεωρω πως ειναι οτι χειροτερο μπορείς να κάνεις σε εναν εργαζομενο. Καθώς επισης καταδικαζω τις προτασεις τους για ελαστικης μορφης εργασια, γιατι γνωριζω πως δεν τιθεται θεμα βιωσιμοτητας της εταιριας αυτης, διοτι ειναι μια ιδιαιτερα κερδοφορα επιχειρηση.
Απλα γραφω ολα τα παραπανω για να μην θεωρει και ο κοσμος οτι προκειται για μια επιχειρηση που δεν παρεχει τιποτα και στυγνα εκμεταλλευεται τον εργαζομενο.
Τουλαχιστον δεν συνεβαινε τοτε!
Ευχομαι τα καλυτερα στους αδικημενους εργαζομενους και σαφως καλα κανουν και διεκδικουν στην ουσια την ζωη τους.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!