tromaktiko: Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί αύριο

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί αύριο



 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Παίζει τα…
ρέστα του». Ο Γιώργος Παπανδρέου προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δυσλειτουργίες της κυβέρνησης και ποντάρει σε ανασχηματισμό ή εκλογές. Διαβάστε όλα τα σενάρια για τις κυβερνητικές αλλαγές που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΓΑΠ. (Σελ. 9-11)

ΕΥΡΩΣΥΝΟΔΟΣ: Αναλυτικά όλα τα στοιχεία μέσα από τα κείμενα της Συνόδου Κορυφής που αποδεικνύουν ότι πληρώνουμε πανάκριβο αντίτιμο για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και τη μείωση του επιτοκίου του ελληνικού δανείου. (Σελ. 3-5)

ΠΥΡΗΝΙΚΑ: Η καταστροφή στην Ιαπωνία επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για τα «οφέλη» της πυρηνικής ενέργειας. Στη γειτονιά μας ωστόσο κάποιοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να αναλάβουν το ρίσκο για τη δημιουργία αντιδραστήρων… (Σελ. 12-13)

Ν.Δ.: Με αμηχανία παρακολούθησαν την… επιμήκυνση στη Συγγρού και όταν προσπάθησαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις εμφανίστηκε το μπάχαλο που επικρατεί στην αξιωματική αντιπολίτευση. (Σελ. 14)

ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ: Ανυπόστατα σενάρια περί επερχόμενης επιστροφής στη δραχμή και πτώχευσης μετά τη σύνοδο της 25ης Μαρτίου προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν επιχειρηματικά λόμπι, τα οποία έχουν πάρει την κάτω βόλτα… (Σελ. 20)

ΚΕΡΑΤΕΑ: Απολαυστικό κείμενο (προδημοσίευση) του Θ. Πάγκαλου για τα «λυσσασμένα σκυλιά» που με αστυνομική περιβολή τον είχαν από κοντά πριν από 47 χρόνια, ως νέο υποψήφιο της ΕΔΑ. Για τα σημερινά «λυσσασμένα σκυλιά» πάντως, που έχουν κάνει κατάληψη για να φυλάνε τις μπουλντόζες του εργολάβου… κιχ! (Σελ.44-45)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Η Δήμητρα Παπαδοπούλου διαμηνύει στον Στρος-Καν «να κοιτάξει τα μούτρα του», θεωρεί ότι οι πολιτικοί λένε ψέματα και μας προτρέπει να μην καταπίνουμε τίποτα αμάσητο. Ακόμα: Τι απέγινε το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, η «μονομαχία» του Δημήτρη Λιγνάδη και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη σκηνή του θεάτρου Βρετάνια στο διάσημο έργο του Πήτερ Σάφφερ «Amadeus», οι συναυλίες του Φίλιππου Πλιάτσικα και η προετοιμασίες για την επιστροφή των Πυξ Λαξ και η έκθεση «Ο σκηνογράφος Σπύρος Βασιλείου» στο Μουσείο Μπενάκη.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!