tromaktiko: Κινητό τηλέφωνο και οδήγηση δεν πάνε μαζί

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Κινητό τηλέφωνο και οδήγηση δεν πάνε μαζί



Σε ασφαλέστερη οδήγηση συμβάλλει με τον τρόπο της η τεχνολογία.
Δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα σε λειτουργικό Android το οποίο δεν σου επιτρέπει να μιλάς την ώρα που οδηγείς.

http://www.youngsafedrivers.com/
Λογισμικό πρόγραμμα για κινητά τηλέφωνα από την Ελληνική Εταιρία Νέων Σωστής Οδικής Συμπεριφοράς το οποίο απενεργοποιεί το κινητό τηλέφωνο του κάθε οδηγού όταν ο ίδιος βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο και οδηγεί πάνω από μία ορισμένη ταχύτητα. Αυτόματα όλες οι εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και μηνύματα δεν λειτουργούν. Αν κάποιος καλεί τον οδηγό εμφανίζεται μήνυμα το οποίο ενημερώνει ότι ο κάτοχος του κινητού οδηγεί. Το λογισμικό αυτό πρόγραμμα είναι συμβατό με κινητά τηλέφωνα που λειτουργούν με windows mobile & android. Λειτουργεί με G! PS και μόλις σταματήσει ο οδηγός έρχονται όλες οι κλήσεις και τα μηνύματα που δέχτηκε.
Με αυτό τον τρόπο ο οδηγός προστατεύεται από την απόσπαση της προσοχής του κατά τη διάρκεια οδήγησης. Τα μάτια του οδηγού και η σκέψη του οφείλουν να είναι στο δρόμο και όχι στο κινητό τηλέφωνο. Οδηγεί με μεγαλύτερη ασφάλεια και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποσπαστεί η προσοχή του από το κινητό του τηλέφωνο, επειδή σε λίγο θα σταματήσει να έχει επαφή με όσους ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί του.
Το λογισμικό πρόγραμμα αυτό διατίθεται δωρεάν για όλους τους οδηγούς απο την Ελληνική Εταιρία Νέων Σωστής Οδικής Συμπεριφοράς.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!