tromaktiko: Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς μπιραρία στην Αγία Νάπα

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς μπιραρία στην Αγία Νάπα



Πυρκαγιά, που ξέσπασε σε μπιραρία στην Αγία Νάπα γύρω στα μεσάνυχτα, είχε ως αποτέλεσμα το υποστατικό να καταστραφεί ολοσχερώς.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 00:05 τα μεσάνυχτα στη μπιραρία «Louk Kelly», η οποία βρίσκεται απέναντι από το Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας.
Η φωτιά μέσα σε ελάχιστο χρόνο πήρε μεγάλες διαστάσεις καλύπτοντας ολόκληρο το υποστατικό και κατέστρεψε ολοσχερώς τη μπυραρία, η οποία ήταν κλειστή για τη χειμερινή περίοδο.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η παρέμβαση των οποίων στράφηκε κυρίως στην αποτροπή της επέκτασης της φωτιάς στα γειτονικά υποστατικά, στόχος που επιτεύχθηκε.
Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 00:38.
Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία άρχισαν με το πρώτο φως της μέρας έρευνες για να διαπιστώσουν τα αίτια της φωτιάς (κακόβουλη ενέργεια ή τυχαίο περιστατικό),

Η μπιραρία είναι ιδιοκτησία δύο αδελφών, ενός 39χρονου κατοίκου Αγίας Νάπας και ενός 41χρονου κατοίκου Βρυσούλλων.
Οι ζημιές από τη φωτιά ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι ανέφεραν στην Αστυνομία ότι δεν έχουν διαφορές με οποιονδήποτε.

Πηγή: ΚΥΠΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!