tromaktiko: Περισσότερο Cars 2

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Περισσότερο Cars 2



Ένα Zundapp Janus, ένα γερμανικό microcar του 1957 είναι ο κακός του Cars 2, o Professor Z ο οποίος θέλει να σαμποτάρει το World Grand Prix...
αλλά θα βρει μπροστά του τον Μπάρμπα και τον Κεραυνό McQueen. Η Disney γνωρίζοντας προφανέστατα πως το “Cars 2: World Grand Prix” έχει εξιτάρει όσους ενδιαφερόμενους φροντίσει να παρέχει τις απαιτούμενες δόσεις ανά διαστήματα και να κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό.

Κάπως έτσι μετά την πρώτη δεκάδα νέων χαρακτήρων, πλέον έχουμε άλλα πέντε νέα αυτοκίνητα και ένα αεροπλάνο για το Cars 2. Επιπλέον μετά το teaser και το πρώτο trailer τώρα έχουμε στη διάθεσή μας και το επίσημο trailer της ταινίας με περισσότερα πλάνα. Την πολυαναμενόμενη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου θα σκηνοθετήσει ο ίδιος ο John Lasseter, o επικεφαλής σχεδιαστής της Pixar και της Disney. Αυτό είναι ενδεικτικό της σημασίας του film για την ταινία καθώς ο Lasseter έχει να υπογράψει ταινία της Pixar ως σκηνοθέτης από το προηγούμενο Cars. Μαζί του θα είναι ο Brad Lewis, παραγωγός στο Ratatouille, έτσι η σκηνοθετική ομάδα διαθέτει ήδη τρία Όσκαρ και φυσικά θα πάρει και το τέταρτο, στις αρχές του 2012.

Για το Cars 2 το κενό που υπήρχε στην υπόθεση καλύφτηκε με την παρουσίαση του Professor Z. Ο ευφυής, κακός επιστήμονας είναι διαβόητος καταζητούμενος κατασκευαστής όπλων που έχει βάλει ως στόχο να καταστρέψει τη μεγάλη κούρσα του World Grand Prix. Ο χαρακτήρας ενσαρκώνεται σε ένα Zundapp Zanus με το μονόκλ να προσδίδει στην αίσθηση χαιρεκακίας.

O Tomber είναι ένα Reliant Robin. Στα γαλλικά το όνομά του έχει να κάνει με την αστάθεια που του χαρίζει ο σχεδιασμός και οι τρεις τροχοί του. Πρόκειται για έναν μικροπωλητή ανταλλακτικών τον οποίο, οι αμφιβόλου νομιμότητας πηγές του, τον φέρνουν σε επαφή με τον Finn McMissile.

O Siddeley είναι ένα designάτο βρετανικό jet. Κινείται με ταχύτητα 1 mach και είναι εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας εργαλεία στον πόλεμο της αντικατασκοπείας. Φυσικά βρίσκεται στο πλευρό του Finn McMissile στο κυνήγι του εγκλήματος.

Ο Rod “Torque” Redline είναι κάτι ανάμεσα σε Ford Mustang και Dodge Challenger. Είναι ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς κατασκόπους ο οποίος στρατολογήθηκε μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου. Σε κάποια από τις τελευταίες του αποστολές απέκτησε ζωτικής σημασίας πληροφορίες για το σαμποτάζ στο World Grand Prix και θέλει να μοιραστεί τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του με τους Βρετανούς συναδέλφους του.

O Nigel Gearsley είναι μια Aston Martin DB9R. Συνεχίζει την μακριά οικογενειακή παράδοση στους αγώνες και έχει μια σπουδαία καριέρα στους αγώνες GT όπου έχει κερδίσει σχεδόν σε κάθε κούρσα που έχει πάρει μέρος. Είναι ένας απο τους σημαντικότερους συμμετέχοντες στο World Grand Prix.

Τέλος ο Miles Axlerod είναι πρώην μεγιστάνας του πετρελαίου που μοιάζει πολύ με Range Rover. Μετετράπη σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο και πούλησε όλη την περιουσία του προκειμένου να ανακαλύψει μια ανανεώσιμη και καθαρή πηγή ενέργειας. Είναι ο εμπνευστής του World Grand Prix και με αυτόν τον τρόπο θέλει να προωθήσει το καύσιμο που πιστεύει πως πρέπει να χρησιμοποιούν όλοι στο μέλλον, το Allinol.
http://www.highoctane.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!