tromaktiko: Απάντηση στο: Η αλήθεια για την COSMOTE από έναν εργαζόμενο

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Απάντηση στο: Η αλήθεια για την COSMOTE από έναν εργαζόμενο



Φίλε μου στεναχωρημένε προφανώς που δεν δούλευες και εσύ εκεί, όπως βλέπεις ο εργαζόμενος της Cosmote κατηγορεί την εταιρεία για τον δημόσιο χαρακτήρα που είχε (και έχει αναφορικά με το ποιούς έδιωξε, γιατί τα βύσματα είναι ακόμα μέσα)....Όσο για τις αποζημιώσεις, ναι είναι μεγάλες σαν νούμερο μισθών και πολύ παραπάνω από το νόμιμο και δεν διαφωνεί κανείς. Από την άλλη όμως...Αυτοί οι 120 της Cosmote και 150 του
Γερμανού έσωσαν την εταιρεία? στους 2000-3000 προσωπικό που έχει? Και ποιοί, αυτοί που ήταν με μισθό το πολύ 1600 ευρώ καθαρά με πολλά χρόνια και παιδιά? Γιατί είναι γνωστό πως η πλειοψηφία στην Cosmote δεν παίρνει τους τραγικούς μισθούς που παίρνουν στον ΟΤΕ, ξεκολλήστε πλέον. Και αυτό αποδεικνύεται από το χαμηλό ποσοστό μισθολογικού κόστους.
Και εγώ θα πω πως αναφορικά με το αρχικό μήνυμα, πως αφενός 120 άτομα δεν έσωσαν την εταιρεία. Πως ναι η εταιρεία πρέπει να γίνει πραγματικά ιδιωτική και οι πρώτοι που έπρεπε να φύγουν είναι τα βύσματα βαρίδια. Ας βγάλουμε επιτέλους τον κομπλεξισμό και την ζήλια που δεν δουλεύουμε εμείς εκεί και ας δούμε την αλήθεια πίσω από αυτά. Όλες αυτές οι απολύσεις υποκινήθηκαν από την κυβέρνηση. Για να έχουν ένα πρώτο δείγμα γραφής για το τι να περιμένουν αν γίνουν απολύσεις σε ΔΕΚΟ.

Αναγνώστης (και όχι εργαζόμενος στην εκάστοτε Cosmote. Ούτε καν στο δημόσιο.)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!