tromaktiko: Απάντηση στο: "Ο μπουζουκοΛουκάς στην eurovision"

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Απάντηση στο: "Ο μπουζουκοΛουκάς στην eurovision"



ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ EUROVISION ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΟΖΕΜΠΕΚΙΚΟΡΑΠ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

ΣΤΗ EUROVISION ΕΙΔΙΚΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Η ΧΩΡΑ.
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΛΑΪΚΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΜΠΟΥΖΟΥΚΟΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ.
ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΠΟΖΕΜΠΕΚΙΣΤΕΣ !
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.
ΕΜΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ή ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ 12αρια ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ;
ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟFUNS ΜΙΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ,ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ 2Οετίας ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ MARKETING ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ EUROVISION ;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ;
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ "ΠΕΛΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ .
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ -ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΑΖΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ.
ΑΥΤΑ !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------

Και αν θέλει να εκπροσωπεί την Ελλάδα ας αλλάξει και ονοματάκι ο κύριος Λούκας και ας το κάνει πιο ελληνοπρεπές γιατί έχουμε μπουχτίσει τόσα χρόνια εμείς οι Έλληνες να βλέπουμε ειδικά τους κύπριους και τις κύπριες να το παίζουν έλληνες,να βρίζουν την ελλάδα ,να μιλούν αγγλικά σαν άγγλοι υπηρέτες απαξιώνοντας την γλώσσα τους (την Κυπριακή ή την Ελληνική) και να έχουν αγγλικά ονοματάκια ή ψευδοεγγλέζικο-ελληνικά όπως έχουν μερικοί Αλβανοί που το παίζουν ξένοι γιατί ντρέπονται να λένε ότι είναι αλβανοί.
Ξέρετε πολύ καλά τι λέω και τι εννοώ.
Τι σχέση έχει ο Λούκας που δεν είναι Λουκάς με τους έλληνες που ιστορικά έχουν τραγουδίσει ζεϊμπέκικο ;
Γι αυτό σας λέω ότι είστε ή πολύ άσχετοι ή γιουσουφάκια του ant1,της ΝΕΤ και των διασκογραφικών εταιριών.
Όπου και να πήγα σήμερα το πρωΐ ,έλεγαν το ίδιο πράγμα ότι δηλαδή το τραγούδι ήταν για τα μπάζα και ο κύριος Λούκας το χάλι του το μαύρο και η παρουσίαση της ΝΕΤ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !!!!!
Τι σχέση είχε ο Λούκας με την ζωντάνια και την φρεσκάδα των κοριτσιών και κυρίως της Niki Ponte ;
Έχω την εντύπωση ότι αλοιθωρίζετε χωρίς να το θέλετε !
Ξεφύγετε επιτέλους από τις ελληνικούρες.
Στην Ευρώπη γελάνε με μας και όταν ακούσουν το ζεμπέκιοραπ θα γελούν ακόμα περισσότερο αλλά αυτό που δεν έχετε καταλάβει μερικοί και μερικές είναι ότι αυτοί γελάνε αλλά μαζί με αυτούς γελάνε και μερικοί έλληνες που από την διαφήμιση που γίνεται ,βγάζουν πολλά λεφτα ενώ ετοιμάζουν το περαιτέρω πλανσάρισμα του Λούκας,ενός δηλαδή ακόμα μπουζουκοτραγουδιστή στις λαϊκές πίστες και στα CD's.

Αναγνώστης

---------------------

οτι χειροτερο το βλαχοζεμπεκικοραπ του κατα τα αλλα συμπαθεστατου Λουκας.Επειδη η χωρα περναει κριση,δεν πρεπει να στειλουμε κατι καλυτερο ? Ρεζιλι θα γινουμε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!