tromaktiko: Που γυρνάνε Λιάγκας και Ουγγαρέζος;h

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Που γυρνάνε Λιάγκας και Ουγγαρέζος;h



Για ακόμη ένα βράδυ εθεάθησαν μαζί Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν γίνει κολλητοί και η εγκυμοσύνη που δεν επιτρέπει στη Φαίη να βγαίνει συνεχώς από το σπίτι έχει κάνει τους δύο παρουσιαστές του MEGA αχώριστους. Αυτή τη φορά...
ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του".

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο Αλέξανδρος Ρήγας-Εβελίνα Παπούλια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που ήρθε να τους απολάυσει. Το παρών έδωσαν πολλά γνωστά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο, εκπρόσωποι της τέχνης και του θεάτρου, φίλοι και συνεργάτες όπως η Δέσποινα Βανδή, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Πηγή Δεβετζή, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Σταματέρη, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Νίκος Παπαδάκης, η Έμη Λιβανίου, η Σίσσυ Φειδά, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Νίκος Μίχας, η Σόφη Πασχάλη, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Φλώρα Θεοδώρου, η Μαργαρίτα Δρούτσα, ο Νίκος Ευταξίας, η Μαρία Ανδρούτσου, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Γιώργος Βάλαρης, η Νίκη Σερέτη κ.α.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!