tromaktiko: Σχετικά με: "Γυφτιά στο Hondos Center στην Κοζάνη"

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σχετικά με: "Γυφτιά στο Hondos Center στην Κοζάνη"



Γνωρίζοντας αρκετά καλά την λογιστική πλευρά του θέματος, και επειδή όλοι έχουμε βιώσει σκηνικά αισχροκέρδιας, σας ενημερώνω και για την δική μου άποψη....Καταρχήν το ότι δεν μπορεί κανένα προϊόν απο κατάστημα χωρίς να υπάρχει καμία χρέωση ισχύει, και κάτι τέτοιο αποτελεί φορολογική παράβαση. Το κάθε κατάστημα όμως έχει την επιλογή να αφαιρέσει την αξία του 0,01€ αξιακά απο κάποιο άλλο προϊόν, έτσι ώστε να φαίνεται χρεωμένη η αξία του στυλό, αλλά στην ουσία αυτό να μην επιβαρύνει τον πελάτη.


Επίσης επείδη είμαι και η ίδια πελάτης της συγκεκριμένης αλυσίδας, δεν κάνουν δώρο μόνο στυλό, αλλά και μαντηλάκια, και αναπτύρες, και αφρολουτρα κα.
Με το ίδιο σκεπτικό χρέωσης, δεν θα πρέπει να χρεώνουν και αυτά τα δώρα με ελάχιστη χρέωση 0,01€.???

Με απλά μαθηματικά υπολογίστε ότι αν αυτό γίνεται σε κάθε πελάτη, με 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και κόβωντας 500 αποδείξης το κάθε ένα κάθε μέρα, σε ένα μήνα το κέρδος ξεπερνά τα 2500,00€.(ευτελές ποσό..??)

Δεν καταγγέλλω το κατάστημα γιατί δεν μου έχει τύχει προσωπικά κάτι τέτοιο, απλά μην βιάζεστε αμέσως να απαντήσετε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό αν ισχύει, για κάποιους είναι γυφτιά...

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!