tromaktiko: Απάντηση σε: "Iron Mike...Απάτη"

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Απάντηση σε: "Iron Mike...Απάτη"



 Όσοι ασχολούμαστε με τις πολεμικές τέχνες γωρίζουμε ότι ο χώρος μας είναι στην αφάνεια...
Τα ΜΜΜ δεν προβάλουν αυτά τα αθλήματα. Είναι μεγάλης σημασίας το γεγονός ότι επιτέλους έγινε μια μεγάλη διοργάνωση στην χώρα μας η οποία προβλήθηκε από μεγάλο κανάλι. Λογικό είναι (όπως και σε κάθε πρωτιά) να υπάρχουν προβλήματα. Το κακό είναι πως πολλοί από μας αντί να βλέπουμε τα προβλήματα υπό διδακτικό πρίσμα, να τα χρησιμοποιούμε απλά και μόνο για να γκρινιάξουμε, να κάνουμε τους έξυπνους και να σπιλώσουμε υπεραθλητές που δεν τους φτάνουμε ούτε στον ύπνο μας.
Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το κουσούρι μας: όποιος σηκώνεται ψηλότερα από τους άλλους να του κόβουμε το κεφάλι για να μην θιγεί ο κούφιος εγωισμός μας. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ο Ζαμπίδης είναι ο κορυφαίος Έλληνας κικ μπόξερ και ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως. Ο αγώνας δεν ήταν σε καμιά περίπτωση στημένος, όπως τόσο εύκολα ξεστομίζουν οι αδαείς. Απλά ο αντίπαλος που έφεραν δεν ήταν της κλάσης του Μιχάλη και δεν θα μπορούσε να τον απειλήσει. Αλλά τελικά πιο είναι το πρόβλημα για κάποιους; Το ότι δεν έφαγε ξύλο μέσα στην έδρα του ο iron maik; Έτσι θα χαιρόντουσαν και θα έφευγαν τα κόμπλεξ κατωτερότητας τους, μάλλον. Άλλος ένας που τόλμησε να ξεχωρήσει θα έμπαινε στην θέση του...
Συνέλληνες, βρισκόμαστε πια στο 2011, καιρός να αρχίσουμε να κοιτάμε πάνω και όχι κάτω. Το άθλημα για να πάει μπροστά χρειάζεται την στήριξη και την αγάπη όλων και χρειάζεται και μεγάλες διοργανώσεις όπως η χθεσινή. Το υλικό το έχουμε, αθλητές υπάρχουν, ας μάθουμε να τους σπρώχνουμε μπροστά και να μην τους τραβάμε πίσω.


Αναγνώστης

-----------------------


Oλοι τα ξερουνε ολα καλα ρε φιλε πως έβγαλες το συμπέρασμα οτι ο αγωνας ηταν στημένος;http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/iron-mike_653.html εχεις ιδεα απο το αθλημα εχεις παιξει εστω και ενα τριλεπτο αμαν εχω σιχαθει το kαθε ασχετο να σχολιαζει τα παντα. λοιπον για να μαθενετε μερικοι ο ζαμπιδης ειναι οντος πολυ διαφημησμενος αλλα εχει κατι που δεν εχουν αλλοι αθλητες, για τα κιλα του εχει πολυ δυνατα χερια γι αυτο ειναι απο τους καλυτερους οσο για τον τουρκο προερχετε απο την ολανδικη σχολη η οποιοα ειναι νουμερο 1 στην ευρωπη αλλα ειναι μεγαλος σε ηλικια

Αναγνώστης

-------------------

Δυστυχώς ο αγώνας πήρε πολύ δημοσιότητα με αποτέλεσμα ο κάθε ανίδεος και τυχάρπαστος να βγαίνει και να κρίνει τον Ζαμπίδη.Στο μόνο που εχέτε δίκιο είναι για το χάλι του Ant1.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!