tromaktiko: Τα σχέδια του Mega για τον Άκη!

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Τα σχέδια του Mega για τον Άκη!



Τον δικό τους Jamie Oliver επιθυμούν να δημιουργήσουν στο Μεγάλο κανάλι. Ο νικητής του «Master Cgef» Ακης Πετρετζίκης που βρίσκεται καθημερινά στην κουζίνα του «Πρωινού mou» δοκιμάστηκε και απέδειξε πως μαγειρεύει και «μαγεύει» τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με την Espresso, το Mega...
σχεδιάζει από τον ερχόμενο Οκτώβριο να εντάξει στο πρόγραμμά του και νέο project μαγειρικής, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του νικητή του ριάλιτι.

Ηδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με στελέχη του σταθμού και αναζητείται φρέσκο project μαγειρικής από τη διεθνή αγορά ή πρωτότυπη ιδέα, που να καταφέρει να ξετρελάνει τα μηχανάκια της AGB.

Οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν να μετατρέψουν το πάθος του Ακη για τη μαγειρική σε εικόνα. Οι πρώτες σκέψεις τους είναι μέσα από μία εκπομπή να προσπαθήσουν να μετατρέψουν το απλό καθημερινό μαγείρεμα σε μία ευχάριστη διαδικασία δημιουργίας γευστικών εδεσμάτων.

Το concept της εκπομπής θέλει τον chef να συλλέγει αν είναι δυνατόν τις πρώτες του ύλες από τον κήπο του και να μπαίνει στην κουζίνα του, εκπαιδεύοντας τους τηλεθεατές να κάνουν το ίδιο, με υλικά που θα έχουν καλλιεργήσει ακόμη και στο μπαλκόνι τους.

Μέχρι την υλοποίηση της νέας αυτής ιδέας, ο Ακης Πετρετζίκης αποκτά την εμπειρία που χρειάζεται προκειμένου να αντεπεξέλθει στο εγχείρημα που θα του ανατεθεί. Οι πρωινές μαγειρικές επιδόσεις του λειτουργούν ως πρόβες για το επόμενό του επαγγελματικό βήμα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!