tromaktiko: Σχετικά με τον κύριο Αναγνωστάκη του Mega

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Σχετικά με τον κύριο Αναγνωστάκη του Mega



Απαντώντας στο σχόλιο που εκθειάζει τον κύριο Αναγωστάκη σχετικά με τις ερωτήσεις του στον Υπουργό σήμερα το πρωΐ...
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_2992.html
έχω να πω ότι ενώ όντως τον είχε στριμώξει αρκετά,μετά έκλεισε την εκπομπή ζητώντας ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ συγνώμη από τον υπουργό .
Αυτή είναι η καταπληκτική δημοσιογραφία του κυρίου Αναγνωστάκη ;
Όταν ρωτάς έναν υπουργό και αυτός συνέχεια απαντά "αρλούμπες" και "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" , τότε δεν κλείνεις ποτέ την εκπομπή ζητώντας του συγνώμη αλλά προφανώς τους διεμύνησαν από το "πράσινο" control να μην στριμώξουν περισσότερο το "παιδί" και πάθει και τίποτα Σάββατο πρωΐ γιατί δεν είναι και δεοντολογικό να τον καλούν στο studio του mega πρωϊνιάτικα και να του πηγαίνουν και κόντρα !!!
Τώρα σε ότι αφορά τις απαντήσεις του ήταν για άλλη μια φορά "σφήκα" ,έλεγε πάλι αυτές τις φράσεις που τις έχουμε πλέον εμπεδώσει σχεδόν 2 χρόνια, έλεγε με μία λέξη ψέματα όπως ψέματα μας είχε πει δεκάδες φορές που αποδείχθηκε από τα γεγονότα δηλαδή τη δανειακή σύμβαση με το ΔΝΤ,την ECB και την Commission και βεβαίως και τα μνημόνια που την ακολουθούν.
Στο mega πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν γίνει ρεζίλι των σκυλιών διότι ακόμα και οι ψηφοφόροι ή οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ,γελάνε μαζί τους ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον δεν παρακολουθούν mega.
Το mega -δημοκρατικό κανάλι της δεκαετίας του 1990 και του πρώτου ήμισητης δεκαετίας του 2000,μετεξελίχθηκε δυστυχώς σε "παπαγαλάκι" της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κατά 90%,σε "παπαγαλάκι" της κυβέρνησης Καραμανλή κατά 10% ,γεγονός που καταδυκνύει τα έντονα επιχειρηματικά συμφέροντα που υπάρχουν σε ανάλογες περιόδους διακυβέρνησης από τα δύο κόμματα που τα έκαναν ΣΚΑΤΑ και σε αντίστροφα ποσοστά όταν το κόμμα της ΝΔ την πρώτη τριετία ήταν κυβέρνηση.
Το Mega έκανε το καλύτερο promotion της κυβέρνησης του ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ , ενώ "έπαιζε" με 90-10 το ΠΑΣΟΚ του Geogre όταν αυτός πήρε τα "κλειδιά" μετά τη συνάντηση με τον Σημίτη στο σπίτι του στην οδό Αναγνωστοπούλου !
Επομένως ο κύριος Αναγνωστάκης έκανε μια τρύπα στο νερό σήμερα το πρωΐ.
Θα τον είχα σε εκτίμηση τόσο τον ίδιο όσο και τον κύριο Ιορδάνη Χασαπόπουλο-Πασοκοτσιράκι αν ξεφύγουν από την γνωστή ελληνική αλλά κουρασμένη τυπική δημοσιογραφία του χαβαλέ ,της υποκουλτούρας και της εξυπηρέτησης συμφερόντων.
Όταν καλείς για συνέντευξη έναν υπουργό οικονομικών ,τον κάνεις "δημοσιογραφικό κιμά",ειδικά όταν εκφράζει πράξεις και ενέργειες που αντιβαίνουν στην οικονομολογική επιστήμη την οποία προσωπικά υπηρετώ με ευαγγελική προσέγγιση ως οικονομικός αναλυτής αλλά και όταν η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων και ξένων οικονομολόγων έχει την ίδια άποψη, η οποία όμως είναι διαφορετική από αυτή την ξεπουλημένη οικονομική πολιτική που ασκεί αυτή η κυβέρνηση.
Αυτός ήταν και ο λόγος του ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ που ζήτησε ο κύριος Αναγνωστάκης ως δουλοπάροικος και ραγιάς της Mega (Πασοκικής) δημοσιογραφίας .
Η πλάκα όμως δεν ήταν αυτή αλλά η αναμετάδωση στιγμών της συνέντευξης από την ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΝΕΤ ,την ΠΑΣΟΚΙΚΗ ή ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ έκφραση ενός υπανάπτυκτου και τριτοκοσμικού κρατικού καναλιού που σχεδόν πανηγυρίζοντας στις ειδήσεις προέβαλε τη συνέντευξη του MEGA ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
Αυτή η περίεργη σύμπραξη MEGA και ΝΕΤ είναι όντως πολύ γραφική και γελοία διότι δεν είναι μια σύμπραξη ή συνεργασία δύο άσχετων καναλιών μεταξύ τους αλλά διότι και τα δύο συστήματα καναλιών(το ένα ιδιωτικό και το άλλο κρατικό) ταυτίζουν τις απόψεις τους προστατεύοντας τα συμφέροντα τους για ίδιους ή διαφορετικούς λόγους και αναδεικνύουν την απόλυτη δημοσιογραφική ταύτιση σε αυτά τα συμφέροντα.
Έχει πολύ πλάκα η ιστορία αυτή και θα περιμένω και στο μέλλον να δω και άλλες τέτοιες πρακτικές.
Για τη ΝΕΤ τι να πώ ; Έτσι λειτουργεί χροοοοοοοοόνια και έχει παγιωθεί αυτός ο τρόπος διοίκησης και λειτουργίας με καθαρά ελληνικού τύπου δημοσιουπαλληλικές πρακτικές ενώ δεν θα έπρεπε.
Για το Mega channel, λυπάμαι πολύ όμως,πάρα πολύ.
Όταν εγώ ο πρώην ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ ,βλέπω πλέον ant1,alpha και kontra channel τότε φανταστείτε τι βλέπουν οι φανατικοί αντιπασόκοι !!!!
Για να μην παρεξηγηθώ,απλά σας ενημερώνω ότι με αυτά που η κυβέρνηση έχει διαπράξει τους τελευταίους 17 μήνες σε αποφάσεις οικονομικού αποκλειστικά και μόνο περιεχομένου,προκειμένου να σχίσω τα πτυχία μου και να κάνω και εγκεφαλικά ηλεκτροσόκ με αυτά που έχω δει, ασφαλώς και έχω γίνει ο καλύτερος εχθρός του κόμματος που κάποτε είχα πιστεψει ότι με εξέφραζε εφόσον θα είχε μετατρέψει την Ελλάδα σε μια Ευρωπαϊκή και παραδεισένια χώρα και αντ' αυτού την μετέτρεψε στο βούρκο,στα ΣΚΑΤΑ, στο σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης ενώ παράλληλα την υποβίβασε σε μια τριτοκοσμική χώρα, άνευ πατριωτικής συνείδησης και εθνικής υπερηφάνειας.
Ζούμε ένα πραγματικό εφιάλτη και είναι απορίας άξιο ότι υπάρχουν ακόμα συμπατριώτες μας που δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς βιώνουν λες και τους έχουν ψεκάσει με ψυκτικό υγρό.
Αν δεν εξεγερθεί ειρηνικά ο λαός,οι έλληνες πολίτες ανεξάρτητα οικονονομικής ,επαγγελματικής,κοινωνικής τάξης τότε πολύ φοβάμαι ότι είμαστε και θα είμαστε έρμαια της τύχης μας,του ίδιου μας του εαυτού,εκδηλώνοντας ότι πιο κακό και ανίκανο έχουμε ως εκφραστές ενός ιστορικού έθνους.
Είναι κατάντια για το Έθνος μας αλλά και ημών των ιδίων για την αποστασιοποιημένη απραξία μας απέναντι σε εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς της Πατρίδας μας και του Έθνους μας.
Αν με ρωτήσετε δε ότι τελικά αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάτι καλό, θα σας απαντήσω ότι σε συνθήκες πτώχευσης αυτός δεν είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος να αλλάξεις μια ήδη σάπια κατάσταση αλλά είναι ένας μονόδρομος ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΣ.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!