tromaktiko: Προβλήματα με τηλέφωνο Nokia - Απαράδεκτη ενημέρωση

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Προβλήματα με τηλέφωνο Nokia - Απαράδεκτη ενημέρωση



Προμηθεύτηκα στις 10-12-2010 ένα νέο κινητό της Nokia, το Ν8 από ένα κατάστημα COSMOTE. Η εν λόγω συσκευή μετά... από 20 μερες της χρήσης παρουσίασε πρόβλημα... Συγκεκριμένα, ενώ το κινητό ήταν σε λειτουργία, ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση μόνο του και όταν το φόρτιζα έκανε επανεκκίνση πάλι.

Αποφασίζω και πηγαίνω την συσκευή σε ένα κατάστημα Nokia της περιοχής μου. Το κατάστημα παραλαμβάνει το κινητό και με ενημερώνει πως θα χρειαστεί 15 εργάσιμες μέρες για να το στείλει στα κεντρικά για επισκευή, επειδή είναι καινούριο μοντέλο. Όντως, μετά από καιρό (16/2/2011) και ενώ έχουν περάσει παραπάνω από 15 μέρες, το κατάστημα μου τηλεφωνεί και με ενημερώνει πως η συσκευή είναι έτοιμη. Του έκαναν αναβάθμιση και άλλαξαν και ένα εξάρτημα. Την ίδια ημέρα παραλαμβάνω το τηλέφωνο και το μετά από 2 μέρες παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Την επόμενη μέρα επικοινώνησα πάλι με το κατάστημα της Nokia και μου είπαν να το επιστρέψω για ακόμα 15 μέρες προκειμένου να το επισκευάσουν.
Τελικά κράτησα το κινητό εξακολουθώντας αυτό να παρουσιάζει την ίδια βλάβη.

Προτίμησα να το κρατήσω γιατί αλλιώς η προσωρινή έστω απώλειά του θα οδηγούσε σε μεγάλες οικονομικές καταστροφές της επιχείρησης στην οποία εργάζομαι. Σήμερα 20 Μαρτίου εξακολουθώ να έχω στα χέρια μου το ίδιο ελαττωματικό κινητό, δίχως να έχει επικοινωνήσει το κατάστημα της Nokia μαζί μου για να μάθει εάν αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα.
Ζητώ λοιπόν από την Nokia να μου πει:
1) γιατί έπρεπε να παραλάβω ύστερα από την αδιακαιολόγητη αναμονή των 15 ημερών ένα ελαττωματικό προιόν, του οποίου το πρόβλημα δεν προκλήθηκε από τον κάτοχό του μα είναι κατασκευαστικό (αφού το κινητό αυτό αποτελεί καινούριο μοντέλο)
2) γιατί με άφησαν τόσο καιρό χωρίς τηλέφωνο και δεν μου έκαναν αντικατάσταση συσκευής;
3) και πως εγώ θα αποζημιωθώ που τόσο έχω στα χέρια μου ένα ελαττωματικό προιόν και δεν βρίσκεται άμεση λύση επιδιόρθωσης του προβλήματος που παρουσιάζει
4) γιατί η Cosmote παραμένει παρατηρητής ύστερα από επανειλλημένες εκκλήσεις άμεσης επισκευής του κινητού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!