tromaktiko: Real Housewives, μπότοξ και μιζέρια

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Real Housewives, μπότοξ και μιζέρια



Στην Ελλάδα έχουμε γίνει λαός της μιζέριας και της ισοπέδωσης. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει όλοι να γίνουμε «φτωχοί και άρρωστοι», αντί «πλούσιοι και υγιείς».

Ναι, είναι θέμα προτύπων και lifestyle.
Προτιμώ όμως το πρότυπο μιας πετυχημένης γυναίκας, που εργάζεται, προσέχει τον εαυτό της, γυμνάζεται, προσέχει το ντύσιμό της, πηγαίνει διακοπές στη Μύκονο και στο εξωτερικό, κάνει σπορ, κάνει το μπότοξ της όταν χρειάζεται και ταυτόχρονα έχει και την οικογένειά της (με ή χωρίς άντρα) και τις φίλες της.
Ποιο είναι το μεμπτό δηλαδή; Ότι είναι γυναίκα; Αν ήταν μια παρέα 6 αντρών, επιτυχημένων επαγγελματιών, που ξόδευαν τα λεφτά τους όπου ήθελαν, θα έλεγε κανένας τίποτα; Ίσως και να καμάρωναν πολλοί και να τους έλεγαν μπράβο.
Ή μήπως σας πειράζει ότι το δείχνει η τηλεόραση; Δηλαδή δεν σας πειράζει που η τηλεόραση δείχνει ως πρότυπο, που μάλιστα το επιβραβεύει και με μεγάλο ποσό, κάτι ρεμάλια, που «τα ξύνουν» από το πρωί ως το βράδυ στο Big Brother και μάλιστα κάνουν και τηλεθέαση; Θέλετε καλύτερα αυτό το πρότυπο για τη σημερινή νεολαία;
Μου φαίνεται ότι το θέμα είναι άλλο: η ΖΗΛΙΑ. Όποιος ή μάλλον καλύτερα ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ REAL HOUSEWIVES ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΥΕΙ.
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
Θέλω να προσπαθήσω για το καλύτερο στη ζωή μου.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!