tromaktiko: Σχετικά με Real housewives

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σχετικά με Real housewives



Διαβαζω διαφορα σχολια για το "Reality" του ΑΝΤ1 ... ολα εχουν μια λογικη.
Αυτοι που εχουν κακια γνωμη για το reality εχουν δικιο. ΔΕΝ ειναι οι συγκεκριμένες γυναικες σε καμια περιπτωση REAL HOUSEWIVES (δηλαδη αν το μεταφρσουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ) ...
Για παραδειγμα η μητερα μου θα ξυπνησει το πρωι στις 6:00 θα παει στην αδερφη μου να προσεχει τα εγγονακια της. Το μεσημέρι θα μαγειρεψει και αφου ξεκουραστει 1-2 ωρες το μεσημερι το απογευμα θα καθαρισει, σιδερωσει. Οι ταβερνες, διασκεδάσεις ειναι μια πολυτελεια που εχει περιοριστει αρκετα (1-2 φορες το μηνα!) Και ειμαστε απο τις οικογενειες που δεν εχουμε οικονομικο προβλημα. ! Φαντάζομαι καπως ετσι την καθημερινοτητα τον περισσότερων νοικοκυρων ... με ή χωρις εγγονακια. Οποτε καπως ετσι ειναι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ!
Απο την αλλη για μια τηλεοπτικη εκπομπη δεν "πουλαει" μια νοικοκυρά σαν την μαμα μου. Χρειάζεται πιο γκλαμουρια και πιο ευχαριστες καταστάσεις για να ομορφύνουν λιγο το χρονο μας. ΟΛΕΣ οι νοικοκυρες αν ειχαν 5-10 φραγκα παραπανω θα θελαν να κανουν αναλογες δραστηριότητες!!!
ΑΛΛΑ σε καμια περιπτωση οι συγκεκριμένες κυριες δεν ειναι αυτο που λεμε "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ" ...
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ REALITY ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ... ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ "GLAMOUR IN THE CITY" ...H' KATI ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΙΔΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!