tromaktiko: Όλη η αλήθεια για το Vandiworld

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Όλη η αλήθεια για το Vandiworld



H Δέσποινα Βανδή δεν έχει κανένα επίσημο fan club. Επίσημη είναι μόνο η προσωπική ιστοσελίδα της...
(www.despinavandi.gr) που ετοιμάζεται και σύντομα θα βρίσκεται "on line", και η ιστοσελίδα της εταιρείας της Spicy, www.spicymusic.gr

Στο διαδίκτυο υπήρχαν δυο fan club το vandiworld και το DeVaqueen, οι διαχειριστές του πρώτου αποφάσισαν να αναστείλουν την λειτουργία του forum τους μίας και όπως δήλωσαν και οι ίδιοι δεν είχαν κάποια υποστήριξη από την Δέσποινα και την δισκογραφική εταιρία της,την Spicy. To Devaqueen.gr είναι το μεγαλύτερο σε μέλη fan club (περίπου 6.000)και εξακολουθεί ν' αγαπά και να στηρίζει την Δέσποινα σε κάθε της βήμα.

Η διαφωνία μας με το vandiworld ήταν η εμπορευματοποίηση της Δέσποινας χωρίς την άδεια της καθώς έβγαζε λεφτά από διαφημίσεις (προτρέποντας τα μέλη να κάνουν click για να κερδίσει χρήματα) από τα προϊόντα που έβγαλε με το πρόσωπο της Δέσποινας χωρίς πάλι την συγκατάθεση της) καθώς και με την επιμονή των διαχειριστών της σελίδας να επιβάλουν τις απόψεις τους στα μέλη και να προσπαθούν να έχουν εξουσία μέχρι και στις επαγγελματικές αποφάσεις της Δέσποινας.

Αυτοί είναι οι λόγοι που και οι fans της Δέσποινας άφησαν αυτό to fan club αναγκάζοντας το να κλείσει υποστηρίζοντας ότι τους απογοήτευσε η καριέρα της Δέσποινας τα 3 τελευταία χρόνια (που συμπτωματικά τότε άρχισαν να χάνουν κόσμο με τις παραπάνω κινήσεις τους).

Για εμάς και για τον περισσότερο κόσμο η Δέσποινα συνεχίζει να προσφέρει με τις επιτυχημένες περιοδείες της, με τα καινούργια τραγούδια της που έγιναν επιτυχίες(πολυπλατινένιο νέο cd c'est la vie),με τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στα νυχτερινά μαγαζία (παρά την κρίση στην διασκέδαση).

H Δέσποινα έχει ακόμη να προσφέρει πολλά και εμείς σαν θαυμαστές της είμαστε και θα είμαστε δίπλα της για να την στηρίζουμε.

Η διαχειριστική ομάδα του DeVaQueen.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!