tromaktiko: Πάφος: Κροτίδα εξερράγη στα χέρια 13χρονου

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πάφος: Κροτίδα εξερράγη στα χέρια 13χρονου



Η ενασχόληση με τις κροτίδες στοίχισε τον σοβαρό τραυματισμό σε ένα 13χρονο παιδί την Τετάρτη το βράδυ στην Κισσόνεργα της Πάφου.
Ο 13χρονος, μαθητής της πρώτης τάξης του Γυμνασίου, τραυματίσθηκε σοβαρά στην παλάμη και στα δύο δάχτυλα του ενός χεριού και αργά το βράδυ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου υπάρχει η ειδική μονάδα μικροχειρουργικής για την αποκατάσταση των τραυμάτων.Όπως δήλωσε στον «Φ» ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, υπαστυνόμος Νίκος Τσαππής, από τις μέχρι τώρα εξετάσεις φαίνεται ότι ο 13χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του, που βρίσκεται δίπλα από την πατρική του κατοικία και προσπαθούσε μόνος του να γεμίσει μια σιδερένια σωλήνα με εύφλεκτα υλικά και συγκεκριμένα με βεγγαλικά.
«Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης αυτής και υπό συνθήκες που διερευνούμε», είπε ο κ. Τσαππής, «το εύφλεκτο υλικό ανεφλέγη και προκλήθηκε έκρηξη που τραυμάτισε τον 13χρονο σοβαρά στο χέρι».
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη τραύμα στη μια παλάμη και σε δύο δάχτυλα.
Όπως διαπίστωσαν οι επί καθήκοντι ιατροί, ευτυχώς τα δάχτυλα του παιδιού δεν απεκόπησαν και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο Λεμεσού για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη μικροχειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση των τραυμάτων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!