tromaktiko: Ανείπωτος ο πόνος στην Ελάτεια. Εμπόδια στην νεκροψία και την κηδεία του 30χρονου αυτόχειρα

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ανείπωτος ο πόνος στην Ελάτεια. Εμπόδια στην νεκροψία και την κηδεία του 30χρονου αυτόχειρα



Ατελείωτος ο Γολγοθάς της οικογένειας από την Ελάτεια Φθιώτιδας που χθες βρήκε τον γιο της νεκρό στο δωμάτιό του μέσα σε...
μια λίμνη αίματος καθώς όπως όλα δείχνουν ο 30χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί. Δυστυχώς από την ώρα εκείνη η ταλαιπωρία της οικογένειας δεν έχει τελειωμό καθώς μετά από ώρες η σωρός του παιδιού κατέληξε για νεκροψία νεκροτομή στην Αθήνα καθώς στην Λαμία υπάρχει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού και η ιατροδικαστική υπηρεσία ουσιαστικά υπολειτουργεί.

Η οικογένεια ζήτησε την βοήθεια δημοσιογράφων ακόμη και βουλευτών για να ξεπεραστεί το εμπόδιο της ιατροδικαστικής εξέτασης και να βάλει τέλος στο θρίλερ με την άμεση ταφή του παιδιού ωστόσο η κωλυσιεργία των υπηρεσιών πιθανότατα θα καθυστερήσει την διαδικασία μέχρι και την Δευτέρα, δοκιμάζοντας ακόμη περισσότερο τις αντοχές της πολύπαθης οικογένειας. Από την άλλη, εμπόδια στην διαδικασία ταφής φαίνεται πως μπαίνουν και από την πλευρά της εκκλησίας με τους ιερείς της περιοχής να αρνούνται να τελέσουν την κηδεία του νέου. Ζητήθηκε μάλιστα η παρέμβαση του μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικολάου για να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο. Και η συνέχεια αναμένεται.. με τους συντετριμμένους γονείς να περιμένουν βοήθεια από τον υπουργό Χ.Καστανίδη για το θέμα της νεκροψίας και από τον επίσκοπο της Φθιώτιδας για την ταφή του σπλάχνου τους.
lamiastar.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!