tromaktiko: Apple προς Samsung: «Σταματήστε να μας κλέβετε»

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Apple προς Samsung: «Σταματήστε να μας κλέβετε»



Apple προς Samsung: «Σταματήστε να μας κλέβετε»
Η Apple δηλώνει ότι βαρέθηκε να «δει» τον εαυτό της να αντιγράφεται από την εταιρεία Samsung όσον αφορά το iPad, iPhone.
Η Apple κατηγορεί ότι η εταιρεία Samsung έχει κοπιάρει το εμπορικό σήμα με τα την γραμμή προϊόντων Galaxy, δηλαδή Galaxy S smartphone και το Galaxy Tab.
«Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία προϊόντα της Samsung μοιάζουν πολύ με το iPhone και iPad, από το σχήμα του υλικού, το περιβάλλον που μπορεί να χρησιμοποιηθούν αλλά ακόμα και στη συσκευασία…», δηλώνει εκπρόσωπος της Apple.
«Αυτού του είδους η αντιγραφή είναι λάθος και πρέπει να προστατεύσουμε την πνευματική ιδιοκτησία της Apple, όταν οι εταιρείες κλέβουν τις ιδέες μας.»
Η Samsung είναι και προμηθευτής των εξαρτημάτων της Apple, και κατασκευάζει ορισμένους από τους επεξεργαστές Α4 και Α5 που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό iPad το iPhone και την Apple TV, καθώς και solid-state drives που χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα της Apple.
Η αγωγή δεν έχει ακόμη κατατεθεί από την Apple αλλά μπορεί και να τα λένε αυτά μόνο για προειδοποίηση, επειδή σκάφτονται ότι κάποτε και οι ίδιοι είχαν κατηγορηθεί για αντιγραφή σήματος κ.α από την εταιρεία Nokia.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!