tromaktiko: Απάντηση στο θέμα δημοτικής αστυνομίας Bόλου

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Απάντηση στο θέμα δημοτικής αστυνομίας Bόλου



Οσον αφορα το θεμα της ενδυμασιας των δημοτικων αστυνομικων , θα επρεπε πριν κρινεις να γνωριζες πως αυτη ειναι η στολη που επιβαλει το Φ.Ε.Κ ... αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_7699.html

 και κατα συνεπεια η πολιτεια. Αρα αυτο που λες ειναι παντελως ακυρο γτ εσενα στην τραπεζα που δουλευεις γτ δεν πας με φορμα?ε? σε καθε δουλεια λοιπον υπαρχει και καποια στολη ποσο μαλλον οταν ειναι και ενστολο προσωπικο.
Δευτερον να σε ενημερωσω πως ο ορος πλανηταρχηδες δεν υφισταται.Ειναι οι πλανηταρχες... Αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας. Αν οι κυριοι και κυριες της Δ/Α Βολου δεν κανουν σωστα την δουλεια τους αρμοδιος ειναι ο αντιδημαρχος της δημοτικης αστυνομιας και ο διευθυντης τους. Τα παραπονα σου εκει. Δεν σε ακουσα να εχεις καποιο παραπονο απο τους ανθρωπους...Σε ενοχλει το υφος τους?Μην τους κοιτας...Σιγουρα σε καθε δουλεια υπαρχουν οι ικανοι και οι μη ικανοι.Ειμαι σιγουρος οτι και εκει υπαρχουν ικανοι ανθρωποι και δεν ειναι ολοι ανικανοι οπως αφην! εις να εννοηθει. Επισης να σε ενημερωσω πως αμα ψαξεις (τα στοιχεια μου στη διαθεση σου) το 80% των δημοτικων αστυνομικων εχουν πτυχια ΑΕΙ-ΤΕΙ .Επισης πρεπει να γνωρζεις πως ολες οι προσληψεις γινονται με ασεπ και μετα ακολουθει σχολη διαρκειας 6 μηνων (4 θεωρεια - 2 πρακτικη) .Οσον αφορα για ρουσφετια , θα σε παρακαλουσα να εισαι συγκεκριμενος και να μην λες αοριστα πραγματα.Αοριστα και εγω μπορω να κρινω . Θα ηθελες πολυ να ησουν ενας απο αυτους τους καμμενους (για να μην παρεξηγηθω ) ,αν εννοεις καμμενους παιδια με πτυχια και ξενες γλωσσες.
φιλικα χωρις διαθεση λογομαχιας. Μαθε οτι σε καθε τομεα υπαρχουν και αυτοι που δεν κανουν για καποια δουλεια.Δεν μπορεις να παιρνεις μπαλα ολο τον κοσμο... και κατι τελευταιο.Οταν κλεισουν το παρκινγκ σου η ο γειτωνας σου πεταξει σκουπιδια , την δημοτικη θα καλεσεις. Απαξιωνεις ενα οργανο που ειναι , η τουλαχιστον πρεπει να ειναι , φιλος και υποστηρικτης του πολιτη.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!