tromaktiko: Ο κυρ Πάνος τα παιξε….

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο κυρ Πάνος τα παιξε….



Έτοιμος να φορέσει αλυσίδες ξανά για να βγάλει Βουλευτή τον πρώην Δήμαρχο της…
πρωτεύουσας πόλης (Βραχώρι)

Κάτι είχαμε καταλάβει όταν βλέπαμε τον Δήμαρχο στην Πλατεία να παραπατάει τις τελευταίες μέρες. Ήταν ολοφάνερο οτι κάτι δεν πήγαινε καλά.



Η σημερινή συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αιχμή» είναι πραγματικά τρικυμία εν κρανίω ενώ πραγματικά γελοιοποιείται στην προσπάθεια του να βγάλει καθαρό τον πολιτικό του πατέρα Σώκο και να τον παρουσιάσει ως μέγα υπερασπιστή του Μεσολογγίου.
Φτάνει μάλιστα να πει ότι αν ήταν ο Σωκος Περιφερειάρχης το Εφετείο δεν θα πήγαινε στο Αγρίνιο!!! (Αλήθεια αυτό το ξέρουν οι Αγρινιώτες;)
Ξέχασε ο κύρ Πάνος τα περί πρωτεύουσας πόλης όταν ήταν Δήμαρχος Αγρινίου ο κ. Σωκος. (Για όσους είναι ξεχασιάρηδες σα τον κ. Κατσούλη να υπενθυμίσουμε ότι ήταν το σύνθημα του κ. Σώκου ως Δήμαρχος Βραχωρίου)
Ξέχασε ο κύρ Πάνος ότι ο Σώκος ήταν ο μοναδικός πολιτικός που υποδέχθηκε τον υπουργό Καστανίδη για να πανηγυρίσουν μαζί την ίδρυση Εφετείου στο Αγρίνιο
Ξέχασε ο κύρ Πάνος τις συσκέψεις στο γραφείο του τότε υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χατζηγακη οπου ο Σώκος έπαιρνε άνετα θέση υπέρ της ίδρυσης Εφετείου στο Αγρίνιο.
Η γελοιοποίηση του Κατσούλη δεν έχει όρια και πραγματικά η συνέντευξη αυτή ρίχνει τις μάσκες για το τι πραγματικά είναι ο πρώην αλυσοδεμένος της πλατειάς (τι καραγκιοζιλίκι ήταν και αυτό τότε!) και νυν Δήμαρχος Μεσολογγίου.
Και όλα αυτά για να βγάλει Βουλευτή τον πρώην Δήμαρχο της… πρωτεύουσας πόλης (Βραχώρι).

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡ ΠΑΝΟΥ
Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!