Ένας γρήγορος και πεντανόστιμος μεζές για το βράδυ της Ανάστασης ή το τραπέζι του Πάσχα.
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη συκωταριά και τη ροδίζουμε για 6΄-7΄. Τότε προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια...
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη συκωταριά και τη ροδίζουμε για 6΄-7΄. Τότε προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια...
ψιλοκομμένα και τ’ αφήνουμε να μαραθούν για 3΄-4΄. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το σπανάκι χοντροκομμένο και αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σκεπάζουμε να βράσει με τα υγρά του για 15΄ και να μείνει μόνο με το λάδι του. Τέλος, στύβουμε το λεμόνι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 25 λεπτά
μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 25 λεπτά
argiro.gr