tromaktiko: Τουρκοκύπριος φέρεται να δολοφόνησε Ελληνοκύπρια στη Λάρνακα

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τουρκοκύπριος φέρεται να δολοφόνησε Ελληνοκύπρια στη Λάρνακα



Η Αστυνομία διερευνά φόνο εκ προμελέτης 39χρονης, που φαίνεται να διαπράχθηκε την Μ.Τετάρτη στη Λάρνακα. Προς διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 58χρονος.
Όπως δήλωσε η...
Αστυνομία, γύρω στις 23:10, 58χρονος κάτοικος Λάρνακας μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό της πόλης και ανέφερε πως ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα του με 39χρονη, και αφού είχαν καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά, γύρω στις 22:00 η 39χρονη έχασε τις αισθήσεις της και αυτός προσπάθησε να την επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα και για αυτό μετέβη στο Αστυνομικό Σταθμό για να το αναφέρει.
Πρόσθεσε ότι αμέσως μετέβησαν στο διαμέρισμα του 58χρονου μέλη της Αστυνομίας που εντόπισαν την 39χρονη καθισμένη σε πολυθρόνα και αναίσθητη και κλήθηκε ασθενοφόρο, οι νοσοκόμες και γιατροί που μετέβησαν στη σκηνή διαπίστωσαν ότι η 39χρονη ήταν νεκρή.
Εξήγησε ότι στη σκηνή δεν είχε εντοπιστεί οτιδήποτε που να υποδηλώνει έγκλημα, ωστόσο μετά από λεπτομερή εξέταση στην οποία υπεβλήθη η σορός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας εντοπίστηκε τραύμα μήκους δύο εκατοστών κάτω από τον αριστερό της μαστό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιατροδικαστής που κλήθηκε να εξετάσει τη σορό διαπίστωσε ότι το τραύμα προκλήθηκε με αιχμηρό όργανο και αργότερα, γύρω στις 4:45 συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ο 58χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!