tromaktiko: Πληθαίνουν οι δολιοφθορές στο αμαξοστάσιο του δήμου Παγγαίου! – Συνεχή κρούσματα, που προβληματίζουν

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πληθαίνουν οι δολιοφθορές στο αμαξοστάσιο του δήμου Παγγαίου! – Συνεχή κρούσματα, που προβληματίζουν



Σέρλοκ Χολμς κοντεύουν να γίνουν στο δήμο Παγγαίου, προκειμένου να διαλευκάνουν τις υποθέσεις δολιοφθοράς που παρουσιάζονται τις τελευταίες εβδομάδες στο δημοτικό αμαξοστάσιο, σε απομονωμένη περιοχή του πρώην δήμου Ελευθερών!
Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες έχουν βάλει στο μάτι το αμαξοστάσιο του πρώην δήμου Ελευθερών (και νυν Παγγαίου), κλέβοντας δημοτικά οχήματα ή βάζοντας φωτιά στο...
 χώρο και προκαλώντας προβληματισμό στα στελέχη του δήμου.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/4) το αμαξοστάσιο -παρά την εγκατάσταση συναγερμού- «χτυπήθηκε» για τρίτη φορά, με κλοπή δύο οχημάτων και εμπρησμό στους χώρους του, ενώ άλλο ένα αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές φθορές!
Το πρώτο κρούσμα σημειώθηκε στις 26 Μαρτίου, με την κλοπή δύο οχημάτων –το ένα εκ των οποίων, μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες για την απόπειρα …εκρίζωσης αυτόματης αντλίας καυσίμων από πρατήριο του Κοκκινοχώματος (εντός των ορίων του δήμου Παγγαίου)! Το άλλο όχημα βρέθηκε αργότερα καλά κρυμμένο, με δίχτυ …παραλλαγής, σε παραλιακή περιοχή της Νέας Περάμου.
«Θύμα» των άγνωστων δραστών έπεσε στις αρχές Απριλίου και το 12θέσιο «λεωφορειάκι» του δήμου (χρησιμοποιείται κυρίως για τις ανάγκες της Φιλαρμονικής του δήμου Παγγαίου), το οποίο βρέθηκε σχεδόν ανέπαφο σε δασική περιοχή του οικισμού του Αγίου Ανδρέα.
Ο χώρος του δημοτικού αμαξοστασίου δεν φυλάσσεται τις νυχτερινές ώρες, με αποτέλεσμα οι δολιοφθορείς να δρουν ανενόχλητοι –λόγω του ότι το αμαξοστάσιο είναι μακριά από κατοικημένη περιοχή. Έτσι, παραμένουν ασύλληπτοι για πάνω από δύο εβδομάδες τώρα και στον δήμο Παγγαίου σχεδιάζουν να λάβουν έκτακτα μέτρα, προκειμένου να προστατέψουν τον στόλο των δημοτικών οχημάτων, αλλά και γενικά το αμαξοστάσιο από παρόμοιες «επιδρομές».

kavalanet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!