tromaktiko: Ξεκίνησε η έξοδος με σύμμαχο τον καιρό

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ξεκίνησε η έξοδος με σύμμαχο τον καιρό



Στους δρόμους οι άνδρες, αλλά δεν αρκεί αυτό...Απ' όλους εμάς τους οδηγούς εξαρτάται εάν θα έχουμε ασφαλή έξοδο και επιστροφή!

Ότι και αν κάνουν οι άνδρες της Τροχαίας, που πράγματι αυτές τις μέρες, κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι πολλές ώρες στο δρόμο, εάν εμείς τρέχουμε υπερβολικά, μιλάμε στο κινητό και οδηγούμε ή πίνουμε και οδηγούμε, τότε δυστυχώς τα τροχαία δυστυχήματα είναι αναπόφευκτα....

Από τις πρωινές ώρες σήμερα, τόσο στο εθνικό όσο επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κίνηση είναι αυξημένη, ενώ αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο 24ωρο και μέχρι το Μ. Σάββατο το απόγευμα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί στο τμήμα του πετάλου του Μαλιακού, που ακόμη από Λαμία μέχρι Ράχες δεν έχει γίνει κλειστός αυτοκινητόδρομος.

Ακόμη και αυτές τις μέρες του Πάσχα θα υπάρξουν κινητοποιήσεις από τις Επιτροπές Αγώνα κατά των Διοδίων, για να σηκωθούν οι μπάρες και στη Φθιώτιδα.

Σήμερα Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα θα ανοίξουν τα διόδια Τραγάνας, ενώ θα υπάρξουν κινητοποιήσεις και στα διόδια Αγίας Τριάδας-Μώλου.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στους σταθμούς των ΚΤΕΛ, αλλά και του ΟΣΕ, που πραγματοποιούν και έκτακτα δρομολόγια για να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των ημερών.

LamiaReport.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!