tromaktiko: "Κερατέα, αστυνομικοί και στρουθοκάμηλοι"

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

"Κερατέα, αστυνομικοί και στρουθοκάμηλοι"



Νομίζω Δεν έχεις καταλάβει ότι στην εργασία μας σπάνια μα πάρα πολύ σπάνια εκφράζουμε την ιδεολογία μας. ..Αν τυλίγω σουβλάκια μπορεί τα σουβλάκια να έχουν διοξίνες εγώ όμως τα τυλίγω και το βουλώνω. Αν διδάσκω σε σχολείο ξέρω ότι δεν είναι ότι καλύτερο το συγκεκριμένο πρόγραμμα της 3ης λυκείου και όμως το διδάσκω. Αν δουλεύω νυχτοφύλακας και έρθει ο φτωχούλης να κλέψει ξέρω ότι το αφεντικό μου είναι πλούσιο και ο κλεφταράκος φτωχός όμως το αφεντικό μου με πληρώνει και θα φροντίσω να διασφαλίσω αυτό για το οποίο πληρώνομαι.
Παρουσιάζετε τους αστυνομικούς πλάσματα αιμοβόρα ενάντια στα δίκια της Κερατέας. Είδατε κανέναν αστυνομικό να ρθει στο κενό του, εκτός ωραρίου εναντίον σας;;; Επιτέλους πιο πολλοί αστυνομικοί (και μάλιστα στα ΜΑΤ) είναι κάτοικοι Κερατέας και παρεμφερών περιοχών παρά στο Καστρί, στην Εκάλη και όπου αλλού…!!!
Ας δούμε κάποτε ποιοι είναι οι εχθροί… Οι οποίοι παρεμπιπτόντως πολύ βολεύονται αν αντί να στραφείς εναντίον τους τα βάζεις με τον Αστυνομικό, παιδί του γείτονά σου. Εκτός αν ρε φίλε-αν λέω-και σύ παιδί βορειοπροαστιότικο είσαι και δεν έχεις γείτονα ή ξάδερφο αστυνομικό..

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!