tromaktiko: Είμαστε από τη Λεωφόρο!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Είμαστε από τη Λεωφόρο!



Το... παγωμένο και αχανές ΟΑΚΑ αποτέλεσε και φέτος την «πληγή» του Παναθηναϊκού και ήδη υπάρχει η σκέψη για επιστροφή στην Λεωφόρο!


Aπό την πρώτη γνωριμία στην Λεωφόρο και το μετέπειτα… ανηφόρισμα προς το ΟΑΚΑ έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός, όμως, και ενώ βρισκόμαστε πλέον στο 2011 παραμένει… φιλοξενούμενος στο μόνιμα «παγωμένο» και αχανές ΟΑΚΑ. Σε ένα στάδιο που γίνεται έδρα μόνο όταν φουλάρει. Το όνειρο του δικού μας σπιτιού στον Βοτανικό έχει γίνει… εφιάλτης εξαιτίας λανθασμένων επιλογών και η Καλογρέζα συνεχίσει να αποδεικνύεται η μεγάλη πληγή των «πρασίνων».

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες οι άνθρωποι του Τριφυλλιού εξετάζουν την προοπτική μιας νέας επιστροφής στην Λεωφόρο. Όχι για μερικά παιχνίδια αλλά ως την μόνιμη έδρα της ομάδας τουλάχιστον στο πρωτάθλημα. Φυσικά είναι ακόμη νωρίς να πούμε το οτιδήποτε με σιγουριά, καθώς προέχουν άλλα πιο σημαντικά πράγματα που βρίσκονται στον… αέρα αλλά είναι δεδομένο ότι η σκέψη υπάρχει και όταν έρθει η στιγμή θα πέσει στο τραπέζι. Εξάλλου η Λεωφόρος που όλοι θέλουμε να θυμόμαστε με εξαίρεση την σεζόν 2007-2008 αποτελεί τον ορισμό της «καυτής» έδρας!

Φυσικά υπάρχουν και πολλά «αλλά», όπως για παράδειγμα η δέσμευση των διαρκείας σε ένα μικρότερο γήπεδο από το ΟΑΚΑ. Βέβαια, όλα τα θετικά και τα αρνητικά θα κριθούν από τους αρμοδίους όταν έρθει η ώρα.

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!