tromaktiko: Τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί για τις μετεγγραφές φοιτητών

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί για τις μετεγγραφές φοιτητών



ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Με την κατάργηση των μετεγγραφών των ειδικών κατηγοριών προκαλείτε ανεπανόρθωτη καταστροφή σε χιλιάδες ευπαθείς οικογένειες.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ικανοποιείτε τους αριθμητικούς στόχους μιας ακατανόητης στατιστικής που δεν είναι συμβατοί ούτε με τους πιο σκληρούς κανόνες της ελεύθερης αγοράς.
Το λογικό θα ήταν το άνοιγμα θέσεων εισακτέων στα Πανεπιστήμια που υπάρχει ζήτηση (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), ώστε να ικανοποιείτε η ζήτηση και παράλληλα και οι ανάγκες ευπαθών οικογενειών.
Το παράλογο είναι να αναγκάζονται πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κ.λ.π σε εσωτερική μετανάστευση επειδή δίνονται θέσεις σε περιφερειακές Σχολές, χωρίς να υπάρχει ανάλογη ζήτηση.
Η νέα ρύθμιση με την ποσόστωση 20% κατά τμήμα που την συνοδεύει είναι εμπαιγμός.
Το παράδοξο είναι ότι αδυνατείτε να αισθανθείτε τα αυτονόητα ότι μετά από τόσες περικοπές είναι αδύνατο ο πολύτεκνος και ο τρίτεκνος και αυτός που σπουδάζει δυο και τρία παιδιά συγχρόνως να ανταποκριθεί με δυο και τρία σπίτια επιπλέον.
Δηλαδή κ Υπουργέ τι μας λέτε ότι κάποιος που σπουδάζει τρία παιδιά συγχρόνως θα πρέπει να διατηρεί ίσως και τρία επιπλέον σπίτια;!!!
Μωραίνει Κύριος……..
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ !!!!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!