tromaktiko: Σχετικά με το δημοσίευμα Ομάδα εργαζομένων "Ελεύθερου Τύπου"

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Σχετικά με το δημοσίευμα Ομάδα εργαζομένων "Ελεύθερου Τύπου"



Είναι τουλάχιστο υποκρισία να ονομάζονται ομάδα εργαζομένων αυτοί που υποκύπτουν στο θέλημα των άλλων να απεργήσουν γιατί... αυτοί μάλλον περνάνε καλά, ίσως έτσι νοιώθουν όταν συνάδελφοι τους από άλλες εφημερίδες και κανάλια απολύονται.

Επειδή έπιασε φωτιά το σπίτι του διπλανού δεν σημαίνει ότι δεν θα πιάσει και το δικό σου….

Και αν πιστεύουν ότι όλα βαίνουν καλώς μάλλον είναι βαθιά νυχτωμένοι…..

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω που ήταν αυτή η ομάδα όταν στα πρώτα βήματα της επανέκδοσης του Ελεύθερου τύπου υπήρξαν καραμπινάτες απολύσεις και δεν βγήκε κανένας να υποστηρίξει το δικαίωμα της εργασίας….που ήταν τότε έπιναν καφέ αδιαφορώντας για το τι γίνεται δίπλα τους???

Θα ήθελα να ρωτήσω που ήταν αυτή ο ομάδα όταν ο τότε διευθυντής και σημερινός εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας ο Γίαννης ο Μιχελάκης άλλα συμφωνούσε και άλλα έδινε στο στα χέρια των εργαζομένων που από την ανάγκη να ξανά δουλέψουν μιας και ήταν άνεργοι έκαναν τουμπεκί και μάλιστα ψιλοκομμένο…

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν ρωτάνε τους εκδότες τους γιατί σταμάτησαν να εκδίδουν κερδοφόρο τουριστικό περιοδικό και απέλυσαν 3 άτομα ωθώντας τους στην ανεργία…..

Που ήταν αυτή η ομάδα που τώρα βγάζει και δελτίο τύπου …..

Αν πιστεύουν αυτά που τους λένε οι εκδότες τους τότε δεν έχουν διαβάσει τις ιστορίες ούτε του Πινόκιο ούτε του Μινχάουζεν….

Με τα λόγια των συγκεκριμένων ποτέ να μην είναι σίγουροι…..γιατί δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!