tromaktiko: Εκστρατεία κατά της παιδικής πορνείας!

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Εκστρατεία κατά της παιδικής πορνείας!



Η Demi Moore και ο Ashton Kutcher, εκτός από τα δυνατά αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο, έχουν αποδείξει και τα φιλανθρωπικά τους συναισθήματα....


Με στόχο την προστασία των παιδιών, το “The Demi and Ashton Foundation» που έχει ιδρύσει το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησε μία εκστρατεία κατά της παιδικής πορνείας.
Αφορμή γ’ι αυτήν την πρωτοβουλία στάθηκε ένα ταξίδι του Kutcher στην Καμπότζη, όπου ήρθε αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα.
«Έβλεπα 6 και 7 χρονών κοπέλες να βιάζονται για το κέρδος. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο που συμβαίνουν τέτοια πράγματα και εγώ δεν κάνω τίποτα γι’ αυτό», είχε πει σε συνέντευξή του ο σύντροφος της Demi Moore.

Το πρόβλημα είναι εξίσου έντονο και στις ΗΠΑ, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία 100.000-300.000 παιδιά μπλέκονται κάθε χρόνο στα δίχτυα της πορνείας.

Η Eva Longoria, ο Sean Penn,η Jessica Biel, ο Justin Timberlake, ο Ben Stiller και ο Gerard Butler είναι μερικά από τα διάσημα ονόματα που ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσα από σχετικά βίντεο ενημερώνουν τους πολίτες για το φλέγον θέμα της παιδικής πορνείας.





real.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!