tromaktiko: Στήριξη αρχηγών σε Ερασιτέχνη

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Στήριξη αρχηγών σε Ερασιτέχνη




Οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Τζόρβας μίλησαν Νίκο Ρισβά και του υποσχέθηκαν πως θα στηρίξουν τις προσπάθειες για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.


Με πρωτοβουλία των Ελλήνων αρχηγών του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, μαζί με τον Στράτο Σωπήλη και άλλα μέλη του Ερασιτέχνη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να μιλησουν με τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού. Οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Τζόρβας έδωσαν υπόσχεση πως θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν και εκείνοι στην ενίσχυση του Ερασιτέχνη, ενώ έκαναν γνωστό πως αναλάβουν και μία δική τους πρωτοβουλία λεπτομέρειες της οποία θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, ο Νίκος Ρισβάς ενημέρωσε πολλούς ποδοσφαιριστές πως έχει η κατάσταση στην «μάνα του λόχου» και τους ζήτησε να βοηθήσουν όπως μπορούν για να βγεί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός από την δύσκολη κατάσταση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης:
«Έπειτα από πρωτοβουλία των Ελλήνων αρχηγών της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, κ.κ Γ. Καραγκούνη, Α. Τζόρβα, Κ. Κατσουράνη πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με παράγοντες του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ο πρόεδρος Ν. Ρισβάς, ο γενικός αρχηγός Ν. Πλυτάς, το μέλος του Δ.Σ Α. Λέανδρος κα ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Ε. Σωπήλης είχαν εγκάρδια συνομιλία τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, παρουσία και του προεδρεύοντος αντιπροέδρου, κ. Δ. Γόντικα.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» αφουγκραζόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνάει η «μάνα του λόχου» αφού πρώτα ενημερώθηκαν για όλες τις πρωτοβουλίες του Παναθηναϊκού Α.Ο (καμπάνια SMS αγάπης, εκδήλωση-συναυλία στο ΟΑΚΑ κ.α) που έχουν ως στόχο την εξεύρεση πόρων, υποσχέθηκαν ότι θα στηρίξουν και αυτοί με όσα μέσα διαθέτουν την ως άνω προσπάθεια.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» υποσχέθηκαν ότι θα αναλάβουν και μια δική τους πρωτοβουλία που θα έχει σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου, για την οποία οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από τη μεριά του Παναθηναϊκού Α.Ο, οι παράγοντες ευχαρίστησαν θερμά τους παίκτες για το ενδιαφέρον τους αλλά και τη στήριξή τους, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση»

www.leoforos.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!