tromaktiko: Λ.Μαχαιρίτσας: «Δεν έχω κάνει και τόσα πολλά λεφτά»

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Λ.Μαχαιρίτσας: «Δεν έχω κάνει και τόσα πολλά λεφτά»



Σε συνέντευξή του στο περιοδικό "People", ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές του: τον θάνατο του πατέρα του όταν εκείνος ήταν 13 ετών και τον θάνατο του αδερφού του. «Αν...
ζήσεις δύο θανάτους που σου τραντάζουν το μυαλό, αναθεωρείς την φιλοσοφία σου... Η ζωή είναι τοκογλύφος. Σου δίνει κάτι, αλλά σου παίρνει κάτι άλλο», προσθέτει.

Όπως εξηγεί, ο θάνατος του πατέρα του επηρέασε και την διαγωγή του στο σχολείο. «Είχα πλήρη ελευθερία, όχι κάποιον να μου κρατάει τα λουριά. Την είχα δει Βελιγκέκας», εξιστορεί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και εξομολογείται πως στην πέμπτη γυμνασίου έδειρε έναν καθηγητή, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με δύο μήνες αποβολή! Τότε ήταν που η μητέρα του τον συμβούλεψε να συνεχίσει το ωδείο και να αφήσει το σχολείο, κάτι που ο ίδιος δεν μετάνιωσε.

«Δεν έχω κάνει και τόσα πολλά λεφτά», παραδέχεται ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και αναρωτιέται πόσοι ήταν στην κορυφή αλλά τελικά πέθαναν στην ψάθα. «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν. Κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα χρήματα, θεωρώ πως αυτό είναι αναπόφευκτο», συμπληρώνει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!