tromaktiko: Μιχελάκης: Καταστροφική η απογραφή Αλογοσκούφη

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μιχελάκης: Καταστροφική η απογραφή Αλογοσκούφη




"Όσο εγκληματικό είναι αυτό που κάνει ο Πάγκαλος τώρα, αλλά και οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, δυσφημώντας τη χώρα στο εξωτερικό, άλλο τόσο καταστροφική ήταν και η απογραφή Αλογοσκούφη", τόνισε στο ρ/σ Flash ο εκπρόσωπος της ΝΔ, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.
Ο Γ. Μιχελάκης, σχολιάζοντας την...




 κόντρα των τελευταίων ημερών που ο ίδιος έχει με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, εξομοίωσε τις δηλώσεις Πάγκαλου στην Κωνσταντινούπολη (όπως τις αντιλαμβάνεται η ΝΔ και διαψεύδει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος) με την απογραφή του Γ. Αλογοσκούφη, χαρακτηρίζοντας την "καταστροφική".

Ερωτηθείς σχετικά (και με αιχμή τη φράση Αλογοσκούφη σε πρόσφατη συνέντευξη του, ότι ο Κ. Καραμανλής του είχε πει "ασ' το για αργότερα", όταν ο ίδιος ζητούσε μέτρα), ο κ. Μιχελάκης είπε ότι "καταστροφική ήταν και η απογραφή του κ. Αλογοσκούφη", μολονότι υπεραμύνθηκε της πολιτικής των κυβερνήσεων Καραμανλή, αποδεχόμενος, ωστόσο, την ύπαρξη λαθών και παραλείψεων.

Από το περιβάλλον Αλογοσκούφη η αντίδραση ήταν άμεση, με συνεργάτες του πρώην υπουργού Οικονομίας να υποστηρίζουν ότι η απογραφή ήταν προεκλογική δέσμευση της ΝΔ.

Πληροφορίες που δημοσιεύει η εφ. "Το Βήμα" αναφέρουν ότι κύκλοι της ΝΔ- απαντώντας στο παραπάνω- τόνιζαν ότι "η απογραφή έχει αποδειχθεί ότι ήταν ιστορικό λάθος".

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Μιχελάκης "κάρφωσε" τον Γ. Αλογοσκούφη, προκαλώντας ικανοποίηση στην καραμανλική πτέρυγα, που είχε ενοχληθεί με τα όσα είχε καταμαρτυρήσει σε συνέντευξη του στο "Βήμα" ο άλλοτε τσάρος της Οικονομίας.

Γαλάζια στελέχη υποστήριζαν ότι τα πυρά Μιχελάκη δεν στοχεύουν τον Κ. Καραμανλή



nooz.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!