Οι μαθητευόμενοι μάγειρες του «Botrini’s Project» βάζουν τις ποδιές τους, παίρνουν χαρτί και μολύβι για να σημειώνουν τις οδηγίες των δασκάλων τους και ξεκινούν το ταξίδι τους στη μαγειρική.
Στο τρίτο επεισόδιο, που θα προβληθεί αύριο στις 21.00, θα δούμε τα πρώτα...
Στο τρίτο επεισόδιο, που θα προβληθεί αύριο στις 21.00, θα δούμε τα πρώτα...
αποτελέσματα από την εκπαίδευση και την πρόοδο των εκπαιδευόμενων που στελεχώνουν το καινούργιο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.
Παράλληλα θα προβληθούν οι πρώτες εργασίες στο χώρο που θα στεγάσει το φιλόδοξο, αλλά και ριψοκίνδυνο επιχειρηματικό εγχείρημα του πολυβραβευμένου σεφ.
Οι ρυθμοί στο cooking show έχουν ανέβει, μετά την πρώτη γνωριμία. Τα μαθήματα είναι πλέον καθημερινά, με τις απαιτήσεις των σεφ- δασκάλων τους να γίνονται κάποιες φορές υπερβολικές. Δοκιμασίες λοιπόν για γερές... κουτάλες.
Η κουζίνα, εξάλλου, για τους καλά γνωρίζοντες, είναι ένας χώρος με πολλή πίεση και πολλές φορές εκτός από τις κατσαρόλες, βράζουν και οι...σεφ!
ΠΗΓΗ: Espresso
Παράλληλα θα προβληθούν οι πρώτες εργασίες στο χώρο που θα στεγάσει το φιλόδοξο, αλλά και ριψοκίνδυνο επιχειρηματικό εγχείρημα του πολυβραβευμένου σεφ.
Οι ρυθμοί στο cooking show έχουν ανέβει, μετά την πρώτη γνωριμία. Τα μαθήματα είναι πλέον καθημερινά, με τις απαιτήσεις των σεφ- δασκάλων τους να γίνονται κάποιες φορές υπερβολικές. Δοκιμασίες λοιπόν για γερές... κουτάλες.
Η κουζίνα, εξάλλου, για τους καλά γνωρίζοντες, είναι ένας χώρος με πολλή πίεση και πολλές φορές εκτός από τις κατσαρόλες, βράζουν και οι...σεφ!
ΠΗΓΗ: Espresso