tromaktiko: Το ένα κακό μετά το άλλο για την Έλλη Κοκκίνου

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Το ένα κακό μετά το άλλο για την Έλλη Κοκκίνου




Η Έλλη Κοκκίνου είχε την μία ατυχία μετά την άλλη αμέσως μετά το τέλος του Greek Idol. Η εμμονή της Ρούλας Κορομηλά με το μοβ χρώμα και η προτροπή της προς την Έλλη Κοκκίνου να μην ξαναφορέσει μοβ φόρεμα είχαν βάση τελικά.
 Η τραγουδίστρια αρχικά είχε ένα ατύχημα με το αμάξι της ενώ το κακό συνεχίστηκε με ένα άτυχο περιστατικό που είχε στο καμαρίνι της.
Η Έλλη Κοκκίνου έφυγε τρέχοντας μετά το live του Σαββάτου , γιατί έπρεπε να φτάσει έγκαιρα στο νυχτερινό κέντρο Teatro όπου εμφανίζεται με το Βασίλη Καρρά. Εκεί την περίμενε αυτοκίνητο με οδηγό από την παραγωγή του παιχνιδιού, ώστε να φτάσει το συντομότερο δυνατό στο νυχτερινό κέντρο. Λίγα λεπτά αργότερα, το όχημα που ήταν μέσα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και διέφυγε της πορείας του εξαιτίας της ολισθηρότητας του βρεγμένου οδοστρώματος και προσέκρουσε στο διαχωριστικό εξαιτίας της βροχής που έπεφτε ασταμάτητα.
Ευτυχώς η τραγουδίστρια φορούσε ζώνη ασφαλείας και δεν έπαθε το παραμικρό. Το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές και δεν μπορούσε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να κληθεί άλλο όχημα και να μεταφέρει την Έλλη που, όπως ήταν φυσικό είχε υποστεί ένα μικρό σοκ.
Η ατυχία όμως συνεχίστηκε στο καμαρίνι της τραγουδίστριας.Καθώς ετοιμαζόταν να βγει στη σκηνή, ο μεγάλος καθρέφτης που έχει έγινε χίλια κομμάτια από μόνος του χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς! Η τραγουδίστρια σοκαρίστηκε αφού ξαφνικά την ώρα που ετοιμαζόταν από τους συνεργάτες του αλλά με ένα χαμόγελο βγήκε στην σκηνή και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και διασκέδασε τους περίπου 2000 χιλιάδες που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το μαγαζί.






     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!