tromaktiko: Έχεις αναλογιστεί ποτέ..;

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Έχεις αναλογιστεί ποτέ..;



Πριν λίγες μερες εβλεπα έκκληση των φιλων του Παναθηναϊκού να στειλει ο κοσμος sms για την ενισχυση του ερασιτεχνικου τους τμηματος ή της ανδρικης ομαδας...
δεν θυμαμαι ακριβώς,δεν έδωσα σημασια. Τις προάλλες ειδα οτι θα γινει συναυλια απο την Αννα Βισση για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Σημερα βλεπω στο blog σας για τα 4.000 sms που θελει ο Ολυμπιακος να στειλει ο κοσμος για την ενίσχυση του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου.. Απο που να ξεκινησω?
Απο την Αννα Βισση που αντι να γεμισει το ΟΑΚΑ για να ταϊσει κανα φτωχο κάθεται και τραγουδαει για την "ενισχυση" του τριφυλλιού? Απο τις δυο ομαδες Ολυμπιακο-Παναθηναικο που ζητανε ενισχυση, οταν το 1/5 των χρηματων των προεδρων τους φτανει για 10 Ερασιτεχνες?
Απο εσενα Ελληνα που θα στειλεις τα sms να τους ενισχυσεις, αλλα στο φαναρι θα γυρισεις το κεφαλι αλλου και θα κλεισεις το παραθυρο οταν καποιος σου ζηταει ελεημοσύνη επειδη ταχα σε κοροϊδεύει και δεν εχει τιποτα..?Ακομα και αυτο να ισχυει, περισσοτερο αναγκη τα εχει αυτος 50cents σου για να καθεται 15ωρα κατω απο τον ηλιο κανοντας τον τυφλο ή τον αναπηρο..Αν οντως δεν ειναι.
Απο το γεγονος οτι τις προαλλες εκθιαζαν τον Cisse που εδωσε 10.000€ στον ερασιτεχνη Παναθηναϊκό οταν 10.000€ ειναι οι βενζινες που βαζει καθε μηνα στα 12 αυτοκινητα του (Rolls Royce,Bendley κλπ)..? Aπο το γεγονος οτι το ποσο απο τα 4.000 sms που θελει ο Ολυμπιακος για το ερασιτεχνικο του τμημα θα ισοδυναμει μονο με τα αεροπορικα εισιτηρια καποιας νεας μεταγραφικης του βομβας?
Ειμαι αθλητης. Ειμαι υπερ του αθλητισμου. Ειμαι υπερ να επιβιωσουν και να διαπρεψουν τα εραστιτεχνικα τμηματα και ο Ελληνικος Αθλητισμος. Αλλα ειμαι κατα της κοροϊδιας και της αναιδειας.
ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Ενας Ελληνας πολιτης που μολις ενηλικιωθηκε.Ευχαριστω.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!