tromaktiko: Όλοι με τον Μίκη !!!

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Όλοι με τον Μίκη !!!



Διαβάζω το μηνύματα στα Blogs και παίρνω θάρρος, ότι κάτι πάει να γίνει. Πατριώτες κατακλύστε με μηνύματα συμπαράστασης και ξεσηκωμού τα Blogs υπέρ της κίνησης του Μίκη Θεοδωράκη.
 Είναι η μόνη μας ελπίδα να γλιτώσουμε από την κατοχή που μας επέβαλαν χωρίς να μας ρωτήσουν.
Τώρα πρέπει όλοι, όπως οι κινήσεις «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ», «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», «ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ», ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΙ και όποια άλλη ομάδα, να συμπορευτούμε σ’ έναν κοινό αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση και στους ξενόδουλους τροϊκανούς. Εκτός από τον Μίκη να μπούν μπροστάρηδες ο κος Κασιμάτης, ο κος Μπέης, ο κος Καζάκης, ο κος Λαπαβίτσας, και άλλοι άνθρωποι της διανόησης, της τέχνης, του πολιτισμού και να ορίσουν ημερομηνία, τρόπο και τόπο συγκέντρωσης για μια ειρηνική επανάσταση, γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.
ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ να πετύχουμε αυτό που δεν τολμούν να κάνουν τα κόμματα και οι κομματικοί συνδικαλιστές. Είδατε όλο αυτό το διάστημα η ΓΕΣΕΕ κοιμάται ηθελημένα παίζοντας το παιχνίδι της κυβέρνησης. Ο Παναγόπουλος ευελπιστεί να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΓΕΣΕΕ που θα γίνει βουλευτής γιατί όχι και υπουργός. Μην περιμένουμε από αυτά τα ανδρείκελα να υπερασπίσουν τα δίκαιά μας.
Και κάτι τελευταίο, μην επηρεάζεστε από κάποιες φωνές, που πολεμάνε την κίνηση, μιλώντας για την ηλικία του Μίκη και άλλα τέτοια. Νέος είναι ο λαός που ακολουθεί τον Μίκη, αλλά και να ξέρετε ότι η νιότη μετριέται με την ψυχή, τον δυναμισμό, την ικανότητα και την θέληση που διαθέτει κάποιος. Νέα είναι και η Νταλάρα, άρα είναι ικανή να διαχειρισθεί την Ελλάδα? Μην τρελαθούμε τώρα !!!
ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!